Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ölümden dönen Asiye yorumu: Bedelini ödeyeceksiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ölümden dönen Asiye yorumu: Bedelini ödeyeceksiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan minik Asiye Ateş'in ölümden dönmesine neden olan kişilerin bedelini ödeyecekleriniz söyledi. Ayrıca Erdoğan, Asiye Ateş'in babasına iş müjdesi verdi.

Gündem

23.01.2024, 18:32

Gaziantep'te pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in tedavisi Antalya'da devam edecek. Sağlık Bakanlığı devreye girdi, küçük çocuk helikopter ambulansla Antalya'ya sevk edildi. Asiye'nin tedavisini Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi üstlendi. Çocuğa doku nakli yapılacağı öğrenildi. Ayrıca, Minik Asiye, doktoruna "Eve gitmek istiyorum" dedi. Asiye'nin doktoru ise "Tedavilerinin tamamlanmasının ardından elbette eve gideceksin" diye konuştu. Öte yandan Asiye'nin babası Hüseyin Ateş, hem işinden oldu hem evinden atıldı.

GERZE SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Gerze Belediye... Haberi Görüntüle

'BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin yüreğini sızlatan olaya sessiz kalmadı. Minik Asiye'nin Antalya'ya nakli için talimat veren Erdoğan, Gaziantep'te yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ''Asiye yavrumuzu pitbull köpekleri parçalama noktasına geldiler. Biz hayvanseverler noktasında yasal düzenleme yapalım dedik, yaptık. Bu yasal düzenleme ile ortaya bir de bedel çıkıyor. Asiye yavrumuzu biz ambulans uçakla, değerli kardeşim Ömer Özkan Bey'in hastanesine naklettik. Gerekli operasyonlar yapılacak. Bu köpekler parası bol olanların köpekleri. Ne oluyor, ne gidiyor, ne yapıyorlar? Böyle bir deertleri yok. Yavru paramparça oluyor, babayı nasıl kandırırızın derdindeler. Kandıramayacaksınız, bunun bedelini ödeyeceksiniz.''

Ogeday Survivor'dan ayrıldı mı? Survivor Ogeday yarışmayı bıraktı mı, son... Haberi Görüntüle

'İŞİMDEN KOVULDUM'

Asiye'nin babası Hüseyin Ateş, tek çocukları olduğunu ve sağlık sorunları nedeniyle bir daha çocuklarının olamayacağını söyledi. Hüseyin Ateş, tek isteğinin Asiye'nin sağlığına kavuşup, eski günlerine dönmesi olduğunu ifade ederek, ''Olay günü oradaydım. Kat temizliğindeydim. Sitenin kapıcısıyım. Temizlik yaptığım için duymadım. Ben aşağıya indiğimde eşim ve orada çocuğumu kurtaran kişiler, çocuğumu hastaneye getirmişler. Çocuğumun hayati tehlikesi devam ediyor. Çok üzücü bir olay, konuşamıyorum. Dizlerim kırıldı. Bir çocuğum var. Eşimin çocuğu olmama ihtimali de çok yüksek. Benim tek isteğim adaletin yerinin bulmasıdır. Asiye'nin sağ salim çıkması. Asiye için daha iyi bir yüz nakli yapılması için daha iyi okullarda okumasını istiyorum. Ne yapılacaksa Asiye için istiyorum. Şu anda işimden kovuldum. Isıran köpekler patronumun köpekleri olduğu evimden de taşınacağım. İnşallah kızım sağlığına bir an önce kavuşur. Devletime güveniyorum'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading