Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilk yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilk yorum

Ankara Mamak-Altındağ mitinginde halka hitap ededen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilişkin konuştu. Erdoğan, ''Şimdi ne yaptı adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş. Tabi niye çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar devam etseydi. Şimdi biz diğerleriyle devam ediyoruz. Önemli olan benim milletimin vereceği karar.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:52

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak-Altındağ mitinginde coşkulu kalabalığa seslendi.

Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adaylardan bir tanesi adaylıktan çekildi. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Biz tabi yola diğerleriyle devam ediyoruz. Önemli olan benim milletimin vereceği karar." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Şu anda resmi rakam aldım. 100 bin kişi var alana. Biraz önce Pursaklar’daydık. Orada da görülmeye değer bir manzara vardı. Birazdan Sincan’a geçeceğiz. Orada da kardeşlerimizle bir araya geleceğiz.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a saldırı: Konuşma yaptığı platformdan... Haberi Görüntüle

''SANDIKLARI PATLATMALI''

Ziyaret ettiğimiz her şehirde milletimizin Türkiye Yüzyılını nasıl sahiplendiğini görüyoruz. Pazar günü balkon konuşmamızın hazırlığını yaptınız mı? Sandıklar patlamalı. Şu karşımda gördüğüm kararlılık bizim de çalışma şevkimizi arttırıyor. Bugün burada 2007’de vesayete meydan okurken yaşadığımız duyguları hissettim.

Ankara'da 31 Mart (bugün) otobüsler bedava mı? Ankara'da EGO seçim... Haberi Görüntüle

İNCE YORUMU: DOĞRUSU ÜZÜLDÜM

Adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş. Tabi niye çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi ama ne oldu da acaba çekildi bilemiyorum. Şimdi tabi biz yola diğerleriyle devam ediyoruz. Önemli olan benim milletimin vereceği karar.

Karabük Üniversitesi'nde ne oldu? Skandal olay ne? Karabük Üniversitesi'nde neden... Haberi Görüntüle

''14 MAYIS KILIÇDAROĞLU'NUN BAY BAY KEMAL OLACAĞI GÜNDÜR''

14 Mayıs, Kılıçdaroğlu'nun bay bay Kemal olacağı gündür. Vesayetçilerden, tefecilerden kurtardığımız Türkiye'ye bunlar ne verebilir. Milletimiz size kendi kaderini teslim etmez. Hayal ettiği Türkiye budur. Yalan ve iftira siyasetiyle koltuğunuzu koruyabilirsiniz ama milletimiz size fırsat vermez. Biz 15 Temmuz'da Atatürk Havalimanı'na indiğimizde savaş uçakları üzerimizden geçiyordu. Ama öldürmeyen Allah öldürmez. Dik durduk, dikleşmedik. Yola da böyle devam ettik.

2024 MARDİN-KIZILTEPE SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Mardin-Kızıltepe'de hangi... Haberi Görüntüle

''BAŞARAMAYACAKSINIZ''

Kimdir bu Selo? Bu Selo Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan haindir. Ve 51 Kürt kardeşimizi öldüren bu Selo, şimdi Kılıçdaroğlu ve diğerleri bunu kurtarmak için can hıraş çalışıyorlar. Başaramayacaksınız. Allah'ın izniyle yine biz geliyoruz. Bunlar LGBT'cimi? Ama Cumhur İttifakı'na sızamaz. Çünkü biz ailenin kutsallığına inanıyoruz.

Son dakika: İzmir'de lojistik deposunda korkutan yangın Haberi Görüntüle

''MİLLET SANA BU ÜLKEYİ TESLİM ETMEZ''

Tefecilere ülkenin kaynaklarını akıtma vaadiyle belki Londra’nın tefecilerinden 300 milyar dolar getirecekmiş. Nerede bu paralar böyle yollara savruldu. Şimdi bir de LGBT çıktı. LGBT gibi sapkın akımlara mavi boncuk dağıtarak belki İstanbul’un belli semtlerinden alkış alabilirsin. Ama bu millet sana bu ülkeyi teslim etmez. Milletimiz 14 Mayıs'ta kafasında ve kalbinde verdiği kararı sandıkta da tescilleyecek mi? Birileri bizi seçim döneminde havayı biraz germekle suçluyor. Kalkıp da terör örgütünün bu ülkeyi nasıl germek istediğini hiç konuşmuyorlar. 

Seçimde çalışan kamu personellerine Pazartesi günü tatil mi? Seçim sonrası... Haberi Görüntüle

"ÇİRKİNLEŞEN TARAF KAYBEDECEĞİNİ ANALAYAN TARAFTIR"

Kimi FETÖ usülü kaset tehdidiyle çirkinleşiyor. Kimi kürsüde diliyle çirkinleşiyor. Kimi sokakta insanımıza sataşarak çirkinleşiyor. Siz ülkemizdeki siyasi iklime bakın. Kimin çirkinleştiğine kendiniz karar verin. Biz her mücadeleyi ülkenin hanesine yazırdığımız her kazanımı milletimiz ile birlikte gerçekleştirdik. 15 seçimin tamamını açık ara önde bitirmiş olmamız bunun ispatıdır. Biz ülkemizin ve milletimizin menfaatleri söz konusu olduğunda değil havayı germek dünyayı alt üst ederiz. Milletimiz söz konusu olduğunda kimseyi gözümüz görmez. Milli iradeye karşı her oluşumda varız. Seçimde her türlü sertliği kabul ederiz ama çirkinleşen tarafa karşıyız. 

ANTALYA seçim sonuçları | 31 Mart 2024 Antalya'da hangi parti... Haberi Görüntüle

"GELİŞMİŞ ÜLKELER LİGİNDE YÜKSELİŞİ SÜRDÜYORUZ"

Nice tuzakları nice oyunları bozduk. Hamdolsun artık alt, üst, güvenliğiyle küresel gelişmiş ülkeler liginde yükseliyoruz. Dünyada yaşanan krizlerin ülkemize etkileri sebebiyle zaman zaman sıkıntılar yaşasak da hızlı sorunları çözerek bu yükselişi sürdürüyoruz. İnsanımızın refah kaybını gelirini arttıracak sürdürüyoruz. Yaptırımların sonuçlarını da almaya başladık. Savunma sanayiindeki projelerimiz katlanarak gelire dönüşüyor. Petrolümüzü de doğalgazımı da kendimiz buluyoruz.

31 Mart yerel seçimlerde ilk kez oy kullanacak seçmen sayısı... Haberi Görüntüle

"NE YAPILDIYSA MELİH BEY DÖNEMİNDE YAPILDI"

Pazar günü tercihimizi doğrudan yana yapıyor muyuz? Artık altyapı yatırımlarımızı önemli ölçüde tamamladık. Ankara altyapı adına mevcut belediye başkanı tarafından bir şey yapıldı mı? Ne yapıldıysa Melih Bey döneminde yapıldı. Bunlara pazar günü ders verelim. 2024'te de yerel yönetimler dersini verelim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading