Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Metaverse talimatı: Titiz bir çalışma yapın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Metaverse talimatı: Titiz bir çalışma yapın

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen AK Parti MYK toplantısında, Metaverse ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Metaverse ile ilgili, 'Hassas bir konu, iyi ve titiz bir çalışma yapılsın' diyerek, bu konuda kendisinin de katılacağı bir 'internet forumu' düzenlenmesi talimatı verdi.

Gündem

23.01.2024, 18:42

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Pazartesi günü gerçekleştirilen MYK toplantısında gündeme ilişkin birçok konu ele alındı.

MYK toplantısında gündeminin ilk sırasında 'sanal ikinci hayat' olarak da tanımlanabilen Metaverse vardı.

Seferler başlıyor! Bakan Uraloğlu duyurdu: Ankara-Elmadağ tren hattı start veriyor Haberi Görüntüle

YAPILAN ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Hürriyet'te yer alan göre; Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Metaverse ile ilgili AK Parti’de yapılan çalışmaları MYK’da anlattı. Kripto para, Metaverse, Blockchain ve sosyal medyanın bir bütün olarak ele alınması gerektiğinin değerlendirildiği toplantıda, konunun titizlikle araştırılması gerektiği önerildi.

Murat Kurum İstanbullulara gerçeği açıklayınca İmamoğlu'nun eli ayağına dolaştı! Hafriyat... Haberi Görüntüle

'İYİ VE TİTİZ BİR ÇALIŞMA YAPILSIN'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Metaverse ile ilgili, “Hassas bir konu, iyi ve titiz bir çalışma yapılsın” diyerek, bu konuda kendisinin de katılacağı bir “internet forumu” düzenlenmesi talimatı verdiği öğrenildi. Forum kapsamında Metaverse, kripto para ve sosyal medyada alım satımların nasıl yapıldığı incelenecek. Özellikle Metaverse’de alım satımların nasıl yapılacağı gözden geçirilecek. Toplantıda bazı kurmayların, yurtdışından yatırımcıların Meryem Ana Tapınağı ve bazı müzeleri satın aldıklarını, bunun da bir soruna yol açabileceğini söyledikleri belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading