Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü ikiyüzlülüğüne videolu kanıt! 'Türkiye'de başörtüsü sorunu yok'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü ikiyüzlülüğüne videolu kanıt! 'Türkiye'de başörtüsü sorunu yok'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. CHP'nin başörtüsü teklifinin iki yüzlü olduğunu belirten Erdoğan, 'CHP Genel Başkanı, bizim ömrümüzü verdiğimiz mücadele neticesinde adım adım çözdüğümüz başörtüsü meselesiyle ilgili günah çıkartıyor, güya yeni bir teklif getiriyor.' ifadelerine yer verdi. Diğer yandan Erdoğan, Kılılçdaroğlu'nun başörtüsü ikiyüzlülüğünü belge ve videolarla kanıtladı.

Gündem

23.01.2024, 19:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü teklifi hakkında sert açıklamalarda bulundu. 

İhanet ettiler! Meral Akşener'den Yavaş ve Ekrem'e tepki: Bana abla... Haberi Görüntüle

SİNSİLİK KOKAN OYUNLAR PEŞİNDELER 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sinsilik kokan oyunlar peşinde olduklarını belirterek şöyle konuştu: 

Birilerinin buram buram sinsilik kokan oyunlar peşinde olduğunu görüyoruz. Önceki akşam geç saatlerde CHP Genel Başkanı, bizim ömrümüzü verdiğimiz mücadele neticesinde adım adım çözdüğümüz başörtüsü meselesiyle ilgili günah çıkartıyor, güya yeni bir teklif getiriyor. Gerçi dün açıkladıkları kanun teklifiyle önceki akşam atıp tuttukları arasında dağlar kadar fark var. Ama yine de biz söz üzerinden gidelim. Doğrusu bu zatın niye böyle bir teklifle ortaya çıktığını anlamakta zorlandık. Çünkü biz bir dönem zulüm düzeyine çıkan bu konuyu her alanda ülke gündeminden çıkardık. Ülkemizde şu anda kamuda veya özel sektörde çalışan hiçbir hanım kardeşlerimizle ilgili böyle bir mesele yok.

Kızıl Goncalar'ın Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir? Mina Demirtaş'ın sevgilisi var... Haberi Görüntüle

'BAŞÖRTÜLÜ BİRKAÇ HANIMA ROZET TAKARAK BU SORUNU ÇÖZEMEZSİN'

Erdoğan, konuşmasında Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Yav Kemal, doğru ol be! Birkaç tane başörtülü hanıma rozet takmakla bu işi çözdüğünü mü zannediyorsunuz? Dürüst ol dürüst. Adam gibi dürüst ol. İstismar siyaseti yaparak milletin karşısına çıkma. Artık yaşanmayan bir sorunla ilgili gece yarısı çıkıp kanuni teklif etmesindeki riyakarlığı görüyoruz da başka ne hesap var onu da değerlendirmemiz lazım." sözlerini kaydetti. 

Survivor'da eleme gecesi nefesleri kesti! Elenen isim kim oldu: O... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'DE BAŞÖRTÜSÜ SORUNU YOK'

Erdoğan Türkiye'nin gündeminde artık başörtüsü meselesi olmadığını belirterek şu ifadelere yer verdi: 

Bir kez daha altını çizmek istiyorum bugün Türkiye'nin gündeminde başörtüsü diye bir mesele verdiğimiz mücadele ve yaptığımız mücadeleler sayesinde hamdolsun artık kalmamıştır. Geçmişte bu ülkede başörtüsü diye utanç verici mesele kaldıysa bunun tek müsebbibi CHP zihniyetidir, CHP faşizmidir. İşin esasına genelde kılık kıyafet ve özelde de başörtüsü meselesi ne yasa ne Anayasa konusu olmaması gereken tabiî bir haktır.

Yenikapı'da Öcalan posteri açanların akıbetini İstanbul Valiliği açıkladı Haberi Görüntüle

BAŞÖRTÜSÜ SİZİ NİYE RAHATSIZ EDİYOR? 

CHP'nin faşizm politikasının başörtüsü sorununu ortaya çıkardığını belirten Erdoğan şöyle konuştu: 

Bu ülkede başörtüsü örtenler Rabbimin emri olduğu için örtüyor. Bu sizi niye rahatsız ediyor? CHP faşizmi geçmişte bürokratik vesayetle ve darbecilerle el ele vererek önümüze böyle bir sorun çıkarmıştır. Zorlama yorumlarla ülkemiz bu tartışmaların içine sokulmuş, insanlarımız mağdur edilmiştir. Mekanizmayı perde arkasından işleten hep CHP zihniyetidir. Menderes'i de darağacına göndermekte tereddüt etmemişlerdir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading