Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Tahammül edemediler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Tahammül edemediler

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Menteşe Atatürk Bulvarı'nda Marmaris - Datça Yolu, Milas İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Bodrum Devlet Hastanesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, TSK ve ordu kademesini hedef alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Ordumuzun komutanlarıyla yaşadığımız sevince tahammül edemedi. Asıl niyetini gösterdi" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:18

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Menteşe Atatürk Bulvarı'nda Marmaris - Datça Yolu, Milas İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Bodrum Devlet Hastanesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

Demokrasi ve kalkınma hamlelerimizi dünyanın geçmeye hazırlandığı yeni yönetim ve ekonomi düzeninde ülkemizi hak ettiği seviyeye çıkarmanın ilk aıdmını attığımızı düşünüyorum. Daha büyük bir hevesle yönümüzü geleceğe dönmüş bulunmaktayız.

2023 hedeflerimizi ilk açıkladığımızda bizimle alay etmişlerdi. Her programı her projeyi yapamazsınız diyorlardı. Böyle engellemeye çalıştılar. Bu onlar için bir hezeyandı. Bunları dün gibi hatırlıyoruz.

Hamd olsun her seçimde bize en güçlü destek veren milletimizsayesinde sadece ülkemizi eşi benzeri görülmeyen eserlere kavuşturmakla kalmadık, istiklalimize göz dikenlerin tamamının da hakkından geldik. Kendi milletinden umudunu kesenlerin ülkemizin kutlu yürüyüşünü kesmek için sergiledikleri kepazeliklere rağmen Cumhuriyetimizin 100. yılına heyecanla girdiğimiz bir döneme ulaştık.

YSK kararını açıkladı Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu'da seçim tekrarı ne zaman? YSK kararını açıkladı Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu'da seçim tekrarı... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA ÇOK SERT TEPKİ

Bay Kemal Sakarya Arifiye'de bu ordunun başkomutanı olarak Tayyip Erdoğan ne yaptı? Fırtına obüslerişnin teslim törenini yaptı. Siz böyle bir şey yapabilir misiniz?

Bay Kemal sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevindekileri de nasıl çıkarırım onun derdindesin. Aam oradan çıkamazlar. Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan Demirtaş değil miydi? Bunları çıkrtacağım diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Ben milletime güveniyorum. Bu yolda böyle yürüyeceğiz. Kan emicilere asla prim vermeyiz.

Bu zihniyet Sakarya Arifiye'de bu seviyeye gelen yatırımlarımızı karalamak için elinden geleni yaptı. Bu sefer de doğrudan şerefli komutanlarımızı ve kahraman ordumuzu hedef alarak asıl niyetini gösterdi.

Bu ülkenin ve milletin hangi menfaatini bunlar savunabilir? Hangi hedefini hayata geçirebilir. Biz bunların asıl karın ağrılarını çok iyi biliyoruz. Bunlar Arifiye'deki atıl fabrikanın ülkenin savunma sanayiindeki en önemli üretim tesislerinden biri olmasından rahatsızlar. Kendi üretimini kendisi yapan Türkiye gerçeğine tahammül edemiyorlar. Bunlar teröristlerin başını ezen Türkiye fotoğrafına dayanamıyor.

Rahmetli Menderes'i idam sehpasına götürüp ülkenin başına böyle çöreklendiler. Bize de aynısını yapmak için çok uğraştılar. Ülkeye ve millete daha çok hizmetler kazandırmak için harcayacağımız enerjinin bir kısmıyla bunlarla uğraştık. Ne yaparlarsa yapsınlar, ben şu an karşımdaki bu muhteşem kalabalığın az önce resmi rakamını sordum. 50 bine varan bir katılımla bugün buradayız.

Bunlar bir tek kendi ülkelerinin, insanlarının mücadelesine destek olmadılar.

Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak mı? Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak... Haberi Görüntüle

ALTILI MASA'YA TEPKİ

Bir masa kurmuşlar, Herkesten ayrı ses çıkıyor. Herkes ayrı hesap yapıyorlar. Bunlar hiç Anayasa'yı okumamışlar. Seçilmediğin halde nasıl oluyorda hemen seçime gideriz diyorsun? Bunların 'Allah bir' dediğine inanın başka bir şeye inanmayın.

Masanın altında sakladıkları ortakları ayrı telden çalıyor. Şımarmalarından yanlarına varılmıyor. Bunlar sadece zarar dostudur. Ülkenin ve milletin iyiliğini istedikleri tek bir örnek görülmemiştir.

Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri mi olacak? Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri... Haberi Görüntüle

MUĞLA'YA 50 MİLYARLIK DEV YATIRIM

Çok sayıda yatırımı hizmete açıyoruz. Valiliğimiz tarafından neticelendirilen, antik kentlerdeki kazıların, restorasyonların, çevre düzenlemelerinin resmi açılışlarını buradan gerçekleştiriyoruz. Çeşitli kurumların hizmet binalarının açılışlarını buradan yapıyoruz. Seydikemer, Yatağan belediyelerinin 86 ayrı projesini resmen hizmete açıyoruz. Tüm bu yatırımların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

Muğla'ya kazandırdığımız hizmetler elbette bundan ibaret değil. İktidara geldiğimiz günden bu yana Muğla'ya 50 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading