Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Londra tepkisi: Tefecilerden dilenmeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Londra tepkisi: Tefecilerden dilenmeyiz

Kırklareli'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizi bölmeye çalışanlara, ayrımcılık yapanlara fırsat vermeyeceğiz. Dergi kapaklarından millete parmak sallayanların tehditleri bize sökmez. Biz CHP'ye, İP'e, PKK'ya ülkemizi böldürtmeyeceğiz." dedi. ''Tefecilerden para dilenmeyiz'' diyen Erdoğan, ''Öyle bay bay Kemal gibi Londra'daki tefecilerden para dilenmeyeceğiz, ülkemizin ekonomisini IMF komiserlerine teslim etmeyeceğiz. Bugüne kadar IMF'den tek kuruş almadık, tefecilerden de almayız. Sen Londra'daki tefecilere git Avucunu yalayacaksın. Sen ciddi manada zavallısın.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinglerine hız kesmeden devam ediyor.

Erdoğan bugünkü turuna Kırklareli'de devam ediyor. Erdoğan coşkulu kalabalığa hitap etti.

Erdoğan, "Bizi bölmeye çalışanlara, ayrımcılık yapanlara fırsat vermeyeceğiz. Dergi kapaklarından millete parmak sallayanların tehditleri bize sökmez. Biz CHP'ye, İP'e, PKK'ya ülkemizi böldürtmeyeceğiz." dedi.

''Tefecilerden para dilenmeyiz'' diyen Erdoğan, ''Öyle bay bay Kemal gibi Londra'daki tefecilerden para dilenmeyeceğiz, ülkemizin ekonomisini IMF komiserlerine teslim etmeyeceğiz. Bugüne kadar IMF'den tek kuruş almadık, tefecilerden de almayız. Sen Londra'daki tefecilere git Avucunu yalayacaksın. Sen ciddi manada zavallısın.'' ifadelerini kullandı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Birliğimize beraberliğimize sıkı sıkıya sahip çıkacağız. Vatanımızı böldürtmeyeceğiz. Dergi kapaklarından millete parmak sallayanların tehditleri bize sökmez. Biz bu CHP'ye, PKK'ya İP'e vatanımızı böldürmeyeceğiz. Birliğimize, beraberliğimize sıkı sıkıya sahip çıkacağız. Bizim Alevi-Sünni, Türk-Kürt diye ayırmak isteyenlere müsade etmeyeceğiz. 85 milyonumuz arasındaki kardeşlik haklarının zedelenmesine rıza göstermeyeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nı sizlerle inşa edeceğiz. 

Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Haberi Görüntüle

''51 KÜRT KARDEŞİMİZİ ÖLDÜRDÜLER''

Ne diyorlar? Öcalan'ın cezaevinin kapısını kıracaklarmış. Selo'yu cezaevinden çıkaracaklarmış. Bu Selo ne yaptı, Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizi öldürdüler. Bunun için 14 Mayıs çok önemli. Bunlara vatanımızı böldürtmeyeceğiz.

Emlak üzerinden Türk vatandaşlığı alıyorlar! 11 yılda alınan konut miktarı dudak uçuklattı Emlak üzerinden Türk vatandaşlığı alıyorlar! 11 yılda alınan konut miktarı... Haberi Görüntüle

"PINARHİSAR GÜNLERİNİ UNUTMADIM"

Okuduğum şiir yüzünden cezalandırıldığımda Kırklareli bizi misafir etti. O kara günleri unutmadık. Milletimizin bize karşı gösterdiği vicdanlı duruşu unutmadık. Kırklareli insanının bize nasıl sahip çıktığını unutmadık. Pınarhisar'ı bir zindan olarak değil medrese-i yusufiye olarak gördük. Partimizin ufkunu burada çizdik. Türkiye'ye dair hayallerimizi Pınarhisar'da somutlaştırdık. 3 Kasım 2002'de Anadolu ihtilalini gerçekleştirdik. Milletimizin ayağına vurulan vesayet zincirlerini, kriz, darbe prangalarını tek tek parçaladık. Türkiye her alanda başarıdan başarıya koştu. 

13 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler bedava mı? İstanbul'da 13-14 Nisan Cumartesi-Pazar otobüs, metrobüs, metro ücretsiz mi? 13 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler bedava mı? İstanbul'da 13-14 Nisan... Haberi Görüntüle

''SABOTAJ SİYASETİNE TESLİM OLMADIK''

Elbette her insan gibi eksiklerimiz de olabilir. Kardeşlerim, bürokratik vesayetin takoz koyduğu projelerimizi burada saymaya kalksak bitiremeyiz. Biz bu sabotaj siyasetine teslim olmadık. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Aziz milletimize hizmetkar olmak için daha fazla ter dökeceğiz. Bunu Kırklareli'nin desteği ile başaracağız. Seçim kimileri için bol keseden vaat günleri, biz eserimizle ortadayız.

Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya Türkiye'den defol Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya... Haberi Görüntüle

"VAATLERİ SAĞA SOLA SAVURUYORLAR"

Bunların her seçim öncesi açtıkları bir vaat bohçası var. Buradan seçtikleri vaatleri sağa sola savururlar. Seçim bitince bohçayı kapar, milletin yüzüne bakmazlar. Çiftçiye bedava traktör dediler. Çiftçi kardeşlerim size bedava traktörler geldi mi? Bunlar ne suyu ucuz, ne otobüsleri bedava yaptılar. Biz dönemimizde bunları yaptık. Akıllarına gelen her şeyi söylerler. Bay Bay Kemal bu işin piridir, yalanda onun üzerine yok. Seçim sonrası vaat bohçasını bağlayıp bir dahaki seçime kadar da vatandaşın yüzüne bakmazlar. Emeklilikte yaşı bekleyen insanlarımızın talebini karşıladık. En düşük emekli maaşını 7 bin 500 TL'ye bayram ikramiyesini 2 bin liraya yükselttik. Yerli aracımız TOGG'u yollara uğurladık. Karadeniz doğalgazımızı getirdik. Bu ayki doğalgaz kullanımını ücretsiz yaptık. Bizde yalan yok. Söylediklerimizi Ankara'ya dönünce unutanlardan olmadık. 

Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç yaşında? Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç... Haberi Görüntüle

''AVUCUNU YALAYACAKSIN''

Öyle bay bay Kemal gibi Londra'daki tefecilerden para dilenmeyeceğiz, ülkemizin ekonomisini IMF komiserlerine teslim etmeyeceğiz. Bugüne kadar IMF'den tek kuruş almadık, tefecilerden de almayız. 2011'de IMF ile işbirliğini bitirdik. Kendi kaynaklarımızı kullanacak, kimseye boyun eğmeden, el açmadan toplumuuzun refahını artıracağız. Bay Bay Kemal, sen Londra'daki tefecilere git Avucunu yalayacaksın. Sen ciddi manada zavallısın. Kalktın 300 milyar dolar para alacağım. Bunlar esrarkeş, eroinkeş, bundan kazanım elde eden tefeciler. Bunca altyapıyı Londra tefecilerinden aldığımız parayla mı yaptık? Çanakkale Köprüsü bir abide değil mi? Kendi kaynaklarımızı kullanacak, kimseye boyun bükmeden toplumun refahını artıracağız.  

Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti: Niye aldınız neden bıraktınız Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti:... Haberi Görüntüle

"AŞIRI FİYAT ARTIŞLARINI BİZ YOLUNA KOYARIZ"

Kira meselesini de çarşı pazarda aşırı fiyat artışlarını hal yoluna yine biz koyarız. Kırklareli'ne bugüne kadar yaklaşık 30 milyar lira yatırım yaptık. Bay Bay Kemal senin belediy başkanın acaba Kırklareli'ne ne yaptı? Gelirken yolların halini gördük, rezalet. İstanbul, Ankara, İzmir ortada, rezalet.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading