Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın

9 Millet Bahçesi Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Eğer binanız depreme dayanaklı değilse, sel veya heyelan tehdidi altındaysa hiç vakit kaybetmeden dönüşüm sürecini başlatın. Mülk sahiplerinin desteğiyle şehirlerimizi afetlere karşı daha dirençli hale getireceğimize inanıyorum'' diyerek kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 21:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Çevre Haftası münasebetiyle 9 Millet Bahçesi Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başlrı şu şekilde;

Adıyaman Millet Bahçesi 505 bin metrekare, Afyon 125 bin, Adana Aladağ 200 bin, Sivas 158 bin, Erzincan Tercan 52 bin metrekare olmak üzere 1 m 466 bin metrekare büyüklüğe sahiptir. Millet bahçelerimizin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Her biri, yeşil alanları, tesisleri ve sundukları imkanlarla göz kamaştıran projelerdir.

Lüks görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Duşakabine 'jakuzi' diyen troller CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'ni görmüyor mu? Lüks görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Duşakabine 'jakuzi' diyen troller... Haberi Görüntüle

''EVLATLARIMIZ BURADA SOSYALLEŞİYOR''

İnsanımızın nefes alabileceği yeşil alanlar kazandırmakla kalmıyor gençlerden çalışanlara kadar sosyal ihtiyaçları da karşılıyoruz. Vatandaşlarımız burada dinlendiriyor. Evlatlarımız burada sosyalleşiyor. Her yaş grubundan insanımız burada spor yaparak sağlıklı hayata kavuşuyor. Millet bahçelerimizin tamamı afetlerde toplanma alanı olarak hizmet vermekte.

Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? Uğur Dündar'dan flaş açıklama geldi! Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? Uğur Dündar'dan flaş açıklama geldi! Haberi Görüntüle

''MİLLET BAHÇELERİ'NİN SAYISINI 500 OLARAK GÜNCELLEDİK''

6 Şubat depremlerinde toplanma alanının önemini daha iyi kavradık. Çevre ve Şehircilikte attığımız her adımın çok ciddi faydasını gördük. 81 ilimizde 81 milyon metrekare millet bahçesi kazandırmak hedefimizin ehemmiyeti de anlaşılmış oldu. Sözümüzü tutmak için çalışmalarımız sürdürüyoruz. Çevre ve şehircilikte attığımız her adımın bu süreçte ciddi faydasını gördük. Hedefimizi 81 milyon metrekareden 100 milyon metrekareye çıkardık, millet bahçesi sayımızı 500 olarak güncelledik. Toplam 189 millet bahçemizi hizmete aldık. Millet bahçeleri sayısını 500 olarak güncelledik. 21 buçuk milyon metrekare büyüklüğündeki millet bahçelerimizi hizmete aldık.

Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri ne zaman başlayacak? Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri ne zaman başlayacak? Haberi Görüntüle

''DÜNYANIN EN GÖZDE PARKLARI ARASINDA YER ALACAK''

137 millet bahçemizin yapımı devam ediyor. İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyanın en gözde parkları arasında yer alacak. Murat Kurum beye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum Mehmet Bey ile süreci devam ettireceğiz. Teknofest'i burada gerçekleştirdik. Büyük İstanbul Mitingimizi de Atatürk Havalimanı'nda yaptık. 500 millet bahçemizin tamamını bitince 81 vilayetimizin çehresi değişecek. 

Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları... Haberi Görüntüle

''6,5 MİLYAR FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDUK''

Bizim dünya görüşümüzün özünde tabiatı ve kainatı emanet olarak görmek vardır. Gökyüzü bize emanet, denizler bize emanet, toprak bize emanet. Hayatımızı devam ettirdiğimiz hava bize emanettir. Emanetin sahibi önce rabbimiz sonra gelecek nesillerdir. Bugüne kadar 6,5 milyar fidanı toprakla buluşturduk.

Hakan Fidan'dan Batı'ya Filistin uyarısı: Sorun çözülmezse kriz devam eder Hakan Fidan'dan Batı'ya Filistin uyarısı: Sorun çözülmezse kriz devam eder Haberi Görüntüle

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI

Kentsel dönüşüm meselesinde daha kararlı adımlar atacağız. Böylesi bir konuda tamahkarlığa izin vermeyeceğiz. Gözünü para hırsı bürüyenlerin kaprislerine boyun eğmeyeceğiz. Ne gerekiyorsa bu meseleyi çözeceğiz. Yarısı bizden kampanyasına dönük ilgiyi memnuniyetle karşılıyoruz. Binanız depreme dayanıklı değilse dönüşüm süreceğini başlatın, afet kapınızı çalmadan siz tedbirinizi alın. En yakın zamanda deprem vilayetlerini yeniden dolaşacağım. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading