Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç'e NATO vetosu! 'PKK'yı terör örgütü kabul edenler YPG'yi neden kabul etmiyor?'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç'e NATO vetosu! 'PKK'yı terör örgütü kabul edenler YPG'yi neden kabul etmiyor?'

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı çıkışında soruları yanıtladı. Erdoğan, Avrupa'nın PKK'yı terör örgütü olarak kabul ettiğini fakat YPG'yi kabul etmediğini aktarırken, 'Halbuki YPG PKK'dan ortaya çıkan bir örgüttür. Avrupa'nın birçok ülkesinde başta Almanya olmak üzere tüm ülkelerde bu terör örgütleri her türlü gösteriyi yapıyor mu? yapıyor. Bu ülkelerin yönetimleri bunlara her türlü güvenceyi veriyor mu? veriyor. ' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 19:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı çıkışında soruları yanıtladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

Ekrem İmamoğlu İstanbul'da kaç kilometre metro hattı yaptı? Ulaştırma Bakanı... Haberi Görüntüle

'PKK'YI TERÖR ÖRGÜTÜ KABUL EDENLER YPG'Yİ NEDEN KABUL ETMİYOR?'

Terörle mücadele sati bir kavram değildir, kuşatıcılığı çok geniştir. Bizim PKK ile mücadelemiz Avrupa, PKK'yı terör örgütü olarak kabul ediyor fakat YPG'yi terör örgütü kabul etmiyorlar. Halbuki YPG PKK'dan ortaya çıkan bir örgüttür. Avrupa'nın birçok ülkesinde başta Almanya olmak üzere tüm ülkelerde bu terör örgütleri her türlü gösteriyi yapıyor mu? yapıyor. Bu ülkelerin yönetimleri bunlara her türlü güvenceyi veriyor mu? Veriyor. 

İstanbul açıklarında korkutan görüntü: Tehlike Sarayburnu’ndan Bakırköy’e kadar uzanıyor Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜ AVRUPA'DA ÖZGÜRCE GÖSTERİ YAPIYOR

Türkiye'de yıllardır mücadele sürdürüyoruz. Mağaradaki yapılanmaları Kandil'i kendilerine merkez haline getirmeleri, Batı bunları hala gizliyor. Başta Almanya olmak üzere İsveç'te Finlandiya'da her gün gösteri yapıyorlar. Gereğini yapmaya devam edeceğiz. 

Bakan açıkladı: Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı! Haberi Görüntüle

FİNLANDİYA VE İNGİLTERE İLE GÖRÜŞME YAPILACAK

Bugün Hollanda Başbakanı ile geniş bir görüşme yaptık, yarın aynı şekilde İngiltere ve Finlandiya'nın görüşme talepleri var, onlarla görüşeceğiz. Bütün bu görüşmeleri aramızdaki telefon diplomasisini kesmemek adına yapacağız. Ama her şeyden önce bu terör örgütlerinin tüm belgeleri bizde olduğuna göre NATO'nun bir güvenlik örgütü olduğunu biliyorsak böyle bir terör örgütünün alınmasına izin veremeyiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading