Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki ve öğüt: Bu iş aşk işi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki ve öğüt: Bu iş aşk işi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler'de kentsel dönüşüm konut teslim töreninde yaptığı konuşmada İBB Başkanı İmamoğlu'na İstanbul'daki kötü yönetimi nedeniyle tepki göstererek, "Ben de belediye başkanlığı yaptım. KİPTAŞ konutlarını yapan bu kardeşiniz oldu. Bu iş aşk işi. Yok Bodrummuş, sel oluyor, nerede beyefendi? Yangın var nerede? Yine aynı yerde. İstanbullu gereken dersi 2023'te verecek mi?" 

Gündem

23.01.2024, 19:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de kentsel dönüşüm konut teslim töreninde önemli açıklamalarda bulunurken, Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimine sert eleştiriler getirdi. 

 "İSTANBULLU 14 HAZİRAN 2023'TE DERSİNİ VERECEK" 

Erdoğan açıklamasında şunları söyledi: "Büyükşehir belediyesi kimde. CHP'de. CHP şu görevi aldı alalı 3 yıl oldu. Depreme yönelik konut inşasına yönelik bir şey gördünüz mü? Ben de belediye başkanlığı yaptım. KİPTAŞ konutlarını yapan bu kardeşiniz oldu. Bu iş aşk işi. Yok Bodrummuş, sel oluyor, nerede beyefendi? Yangın var nerede? Yine aynı yerde. İstanbullu gereken dersi 2023'te verecek mi? Deprem ardından yürütülen çalışmalar dahi gerçekleştirilmemiştir.  Bireysel olarak herkes gayret göstermiştir, destekleyecek mekanizma maalesef yoktur. Kurumlarımızı bu doğrultuda yapılandırdık."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading