Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na balıkçı tepkisi: Sel olunca kafa bulmaya gitmedik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na balıkçı tepkisi: Sel olunca kafa bulmaya gitmedik

Son dakika haberleri... Giresun'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da karla mücadelede sınıfta kalan İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sel olunca biz balıkçıya değil vatandaşımızın yanına gittik, onların derdiyle dertlendik, birileri gibi kafa bulmaya gitmedik.' şeklinde konuştu.

Gündem

23.01.2024, 18:43

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da toplu açılış töreninde gündeme ilişkin konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından bazı satırbaşları şu şekilde;

Bakan Koca Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi: 'Motor... Haberi Görüntüle

'BALIKÇIYA GİTMEDİK'

Rabbime bana sizler gibi yol arkadaşları, mücadele arkadaşları lütfettiği için ne kadar hamd etsem azdır. Sizlere 3 yıl önce geldiğimde verdiğim sözü tutarak, AK Parti'yi yüzde 49'la birinci çıkartmak suretiyle belediye hizmet bayrağını tekrar bize verdiğiniz için şükranlarımızı sunuyorum. Arama ve kurtarma çalışmalarının ardından hemen kolları sıvayarak Dereli'yi konutları, iş yerleri ve altyapısı ile adeta yeni baştan inşa ettik. Bir daha beli doğrultulamaz denilen ilçemizi 1 yılda ayağa kaldırdık. Laf değil iş üretiriz iş.  Sel felaketi oldu, bakan arkadaşlarım, ben hep birlikte Doğankent'te, Dereli'deydik, balıkçıya gitmedik. Balıkçıya gitmedik, biz vatandaşlarımızın yanına gittik. Onlarla beraber olduk. Birileri de bir yerlerde kafayı bulmaya gidiyor, kar, bora, fırtına esiyor, hiç umurlarında değil. Bu belediye başkanlığını ben de yaptım, hem de İstanbul'da. Kar, bora, fırtına, deprem, sel olacak... Yok Bodrum'a git, şuraya buraya git, bizim kitabımızda yok. Halkınla olacaksın halkınla. 

2023 yılında bebeklere en çok hangi isim verildi! En popüler... Haberi Görüntüle

'EKONOMİMİZE YÜKLENİYORLAR'

20 yılda nice büyük sınamaları aşarak bugünlere geldik. Özellikle son 10 yılda atlatmadığımız baride kalmadı. Türkiye olarak bu karanlık dönemi devletimizin bütünlüğüne, milletimizin birliğine halel getirmeden geride bıraktık. Şükredecek çok şeyimiz olduğunu görüyoruz. Sıkıntılar çektik, bedeller ödedik, canımız yangı, kanımız döküldü, cebimiz zarar gördü ama hamdolsun bölgesinde ve dünyada giderek daha çok güçlenen bir devletimiz giderek büyüyen bir ekonomimiz var. Geleceğimize güvenle bakmak için gereken her türlü imkana sahibiz. Türkiye'yi başka türlü istedikleri yere çekemeyeceğini anlayanlar ekonomimize yükleniyor. Güya dünyanın en büyük ülkesinin başındaki kişi eşi benzeri görülmemiş bir şekilde ekonomimizi mahvetme tehditleri yaptı.

Türkiye'nin konuştuğu para kulesi trafiğinde skandal savunma: Valizde 20 bin... Haberi Görüntüle

'YÜKSELEN BİR TÜRKİYE İNŞA ETTİK'

Türkiye'yi dört temel taş üzerinde yükselteceğiz, Eğitim, sağlık, adalet ve emniyet bunların üzerinde yükselteceğiz demiştik. bunlar yetmez başka ulaşım dedik, enerji dedik, tarım dedik, dış politika dedik. Tüm bunlar üzerinde yükselen bir Türkiye'yi inşa ettik. Giresun bizden aldığı bu enerji ile şu anda karşımdaki topluluğa bakıyorum aynı sinerji burada da var.

Erdoğan: Paradan kule dışında icraatları yok Haberi Görüntüle

'BİZİ BU DERT YOLLARA DÖKTÜ'

Aşk öyle bir şeydir ki kişinin sevdiğinde yok olmasıdır. Biz sizi seviyoruz ve sizde yok oluyoruz. Bununla da kalmıyoruz hizmetlerimizle yatırımlarımızla sürekli eğitimde 76 üniversite ile başladık şu anda Türkiye'nin 81 vilayetinde 206 üniversitemiz var. Üniversitesi olmayan ilimiz yok. Bizi bu dert yollara döktü. Biz Ferhat olduk siz Şirin. Dağları deldik Şirin'e ulaştık. Ferhat olmak her kişinin karı değil. Ferhat Şirin ile işte bu yolculukta buluşuyor. Şimdi de bugün Giresun'da sizlerle buluştuk. Bu havada bu soğukta sizlerin sıcaklığı havayı da ısıtıyor. Yarın da Trabzon'dayız. Trabzon'da Trabzonlu hemşehrilerimizle bir arada olacağız. Biz laf üretmiyoruz iş üretiyoruz.

İletişim Başkanı Altun'dan Çanakkale Zaferi paylaşımı: 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuyla geleceğe... Haberi Görüntüle

FAİZ MESAJI

20 Aralık'ta döviz kurundaki suni dalgalanmanın önünü nasıl kestiğimizi biliyorsunuz. Bu iş milletimize zarar verecek bir yere gidiyorken harekete geçerek kura istikrar kazandırdık. Faizi indireceğiz ve indiriyoruz. Bilin ki enflasyon da inecek, daha da düşecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading