Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Esad'la görüşme olacak mı?' sorusuna yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Esad'la görüşme olacak mı?' sorusuna yanıt

AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Esad'la görüşme olacak mı?" sorusuna "Olabilir. Siyasette küslük dargınlık olmaz" şeklinde yanıt verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:06

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Düzce'de meydana gelen depremle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu sabah erken saatlerde meydana gelen Düzce Gölyaka merkezli 5,9 şiddetindeki depremi hisseden tüm vatandaşlara geçmiş olsun. Geniş bir alanda etkisini hissettiren depremde yaralanan vatandaşlara Allah'tan acil şifalar temennisinde bulundu.

2 ayda 4 metro! Bakan Uraloğlu duyurdu: İstanbul'u trafik çilesinden... Haberi Görüntüle

'VAHİM BİR YIKIMLA KAYIPLA KARŞILAŞMADIK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Deprem, Gölyaka'da çok sayıda binada hasara yol açmakla birlikte hamdolsun vahim bir yıkım ve kayıpla karşılaşmadık." ifadelerini kullandı.

Son dakika: Çin'de şiddetli patlama! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

'ESAD'LA GÖRÜŞME OLACAK MI?' SORUSUNA YANIT

AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'la görüşme olacak mı?" sorusuna "Olabilir. Siyasette küslük dargınlık olmaz. Eninde sonunda adımlarımızı atarız" şeklinde yanıt verdi.

YÖK'ten vakıf üniversitelerine 'maaş' uyarısı: Devlet üniversitelerinden daha az ödeme... Haberi Görüntüle

SİSİ İLE İKİNCİ GÖRÜŞME OLUR MU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile ikinci bir görüşme olur mu?'' sorusuna ise ''Olabilir'' yanıtını verirken olası görüşmenin zamanı için de ''Tarih verilir mi?'' diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading