Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum provokasyonuna ilk yorum: Hezimete kılıf arıyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum provokasyonuna ilk yorum: Hezimete kılıf arıyorlar

Edirne Selimiye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kendi provokasyonları ile olay çıkarıp karalamaya çalışıyorlar. Milleti tahrik ederek güçleri yetmeyince tahkir ederek yaşayacakları hezimete kılıf arıyorlar.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Seçimlere kısa bir süre kalırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın saha çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Erdoğan, Edirne Selimiye Meydanı'nda halka hitap etti.

Muhalefete sert sözlerle yüklenen Erdoğan, ''Yurt dışına kaçan FETÖ'cüler CHP'nin reklam ajansı gibi çalışıyor. Avrupa'sından Amerika'sına her yerden koalisyon masasına destek yağıyor. Bunlara bir itiraz geldiğini duydunuz mu? FETÖ'cülere dönüp siz ülkenize ihanet ettiniz kesin sesinizi diyeni, yabancı basına dönüp bu bizim seçimimiz diyeni gördünüz mü?'' ifadelerini kullandı.

Dün Erzurum'da yaşanan miting provokasyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, ''Kendi provokasyonları ile olay çıkarıp karalamaya çalışıyorlar. Milleti tahrik ederek güçleri yetmeyince tahkir ederek yaşayacakları hezimete kılıf arıyorlar.'' dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar...

Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı: Somut adımlar atmalıyız Haberi Görüntüle

''FETÖ'CÜLER CHP'NİN REKLAM AJANSI GİBİ''

Görüyorsunuz, CHP miting yapıyor meydanı dolduran bölücü örgüt sempatizanları ne diyor dişe diş kana kan diye slogan atıyor. Her gün yeni bir elebaşı çıkıp bay bay Kemal'e destek açıklaması yapıyor. Edirne'de yatan ve elinde 51 kardeşimizin kanı olan Selo destek açıklaması yapıyor. Yurt dışına kaçan FETÖ'cüler CHP'nin reklam ajansı gibi çalışıyor. Avrupa'sından Amerika'sına her yerden koalisyon masasına destek yağıyor. Bunlara bir itiraz geldiğini duydunuz mu? FETÖ'cülere dönüp siz ülkenize ihanet ettiniz kesin sesinizi diyeni, yabancı basına dönüp bu bizim seçimimiz diyeni gördünüz mü?

ŞİRVAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Şirvan Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

''TEFECİLERE EMANET SÖZÜ VERMİŞLER''

Kimine bakanlık sözü vermişler. Kimine cezaevlerini boşaltma sözünü vermişler. Neymiş İmralı'nın kapısını kıracaklarmış. Öcalan'ı Selo'yu dışarı çıkartacaklarmış. Erdoğan, cumhurbaşkalığına devam ettiği sürece hakkı hukuku adaleti biz size teslim etmeyiz. Kimine ekonomimizi tefecilere emanet sözü vermişler.  Bize ve Cumhur İttifakı'na kimlerin saldırdığına baktığımızda tablo tüm açıklığıyla ortaya çıkıyor. Az önce Kırklareli'ndeydik. 20 bin kişi vardı.

TOKAT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Tokat Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

''SAÇMA SAPAN İŞLER OLANA ÜLKE EMANET EDİLİR Mİ?''

Gittiğimiz her şehirde milletimiz bizi geçtiğimiz sokaklardan miting meydanlarına milletimiz her yerde bağrına basıyor. Ağzından yalandan başka bir şey çıkmayan söz verip ertesi gün tam tersini yapana ülke emanet edilir mi? Vaat diye anlattıklarının yarısı yapılmış yarısı da saçma sapan işler olana ülke emanet edilir mi? 

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu ne kadar, kaç TL reklam... Haberi Görüntüle

''CUMHUR İTTİFAKI'NA LGBT SIZABİLİR Mİ?''

CHP LGBT'ci, İYİ parti LGBT'ci HDP LGBT'ci, yanındakiler LGBT'ci. AK Parti'ye LGBT girebilir mi, MHP'ye LGBT girebilir mi? Cumhur İttifakı'nın diğer ortaklarına LGBT sızabilir mi? Çünkü bizde aile kurumu kutsal. Aile kurumumuza böyle bir şeyi sürdürmeyiz.

Erzincan'daki toprak kaymasında yeni gelişme: Toprak tahliyesi esnasında bulundu Haberi Görüntüle

''KAHVENİ İÇEREK OLANI BİTENİ İZLE''

Onbinlerce İstanbullu Atatürk Havalimanı'nda beklerken, Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine git. Kahveni içerek orada olanı biteni izle. Acaba ne zaman ölecek diye. Her hesabın, her tuzağın üzerinde Allah'ın hesabı vardır. Benim milletim bırakın ülkeyi bunlara günahını bile vermez.

SARAYDÜZÜ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Saraydüzü Belediye... Haberi Görüntüle

''HEZİMETE KILIF ARIYORLAR''

Kendi provokasyonları ile olay çıkarıp karalamaya çalışıyorlar. Milleti tahrik ederek güçleri yetmeyince tahkir ederek yaşayacakları hezimete kılıf arıyorlar. Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler. Aynı senaryonu bir önceki seçimlerde de sahnelediler. Kardeşliğimize leke süremeyecekler. 14 Mayıs'a kadar kafası karışık en az bir komşunuzu dostunuzu bulup kendisini Türkiye Yüzyılı safına katmanızı istiyorum. Selamımla desteğini istemenizi istiyorum. Arkadaşlardan resmi rakam aldım. Edirne'de şu anda 25 bin kişi var. 

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen para kulesi trafiğinde yeni gelişme:... Haberi Görüntüle

''TERÖR BİTİNCE PETROLÜ BULDUK''

Gabar'da bulduğumuz petrol bize o bölgenin 40 yıl neden terör saldırısı altında kaldığını gösterdi. Terör bitince petrolü bulduk. Savunma sanayi projelerimizi neden engellediklerini de görmüş olduk. Devletimizin tüm imkanları ile milletimizin yanında daha güçlü yer alacağız. Atacağımız adımlarından biri de sermayesi enerji gelirlerinden karşılanacak olan aile ve gençlik bankası olacak. Ev hanımlarımızın emekliliğine primlerinin üçte birine buradan destek vereceğiz. Aile kurumumuzu sapkın akınlardan korumak için bu kaynağa başvuracağız. 

Ekrem İmamoğlu İstanbul'da kaç kilometre metro hattı yaptı? Ulaştırma Bakanı... Haberi Görüntüle

''EDİRNE HALKALI 1,5 SAATE İNECEK''

Edirne'ye 46 milyar liraya yakın kamu yatırımı yaptık. Eğitimde 965 adet yeni derslik inşa ettik. Yükseköğretim yurt binaları açtık. 41 spor tesisi kazandırdık. Kapıkule Hızlı Treni'nin yapımı etaplar halinde devam ediyor. Edirne halkalı 4 saatten 1 buçuk saate inecek.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading