Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez'e ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez'e ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta depremin 11. gününde 248 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarılan 17 yaşındaki Aleyna'yı hastanede ziyaret etti.

Gündem

23.01.2024, 20:29

Asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta depremden 248 saat sonra arama kurtarma ekiplerince enkazdan çıkarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'in sağlık durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor.

Murat Aydın’dan Beykoz Belediyesi’nin borç iddialarına rakamlarla tek tek cevapladı! Murat Aydın’dan Beykoz Belediyesi’nin borç iddialarına rakamlarla tek tek cevapladı! Haberi Görüntüle

''KENDİ KENDİME VAKİT GEÇİRMEYE ÇALIŞTIM''

Aleyna Ölmez, Ankara'daki hastaneye sevki öncesinde sağlık durumunu soran basın mensuplarına, "İyiyim teşekkür ederim" ifadeleriyle karşılık vermişti. 17 yaşındaki Aleyna Ölmez, enkaz altında ne yaptın sorusuna ise "Hiçbir şey yoktu elimde, kendi kendime vakit geçirmeye çalıştım." demişti.

DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi siteden Türk bayrağını kaldırdı! DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN ALEYNA'YA ZİYARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremin 248. saatinde enkazdan kurtarılan ve tedavi edilen Aleyna Ölmez ve diğer yaralıları ziyaret etmek için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi'ne geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'i ziyaret etti.

2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama sayısı kabine toplantısında açıklanacak mı? 2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE TELEFONDA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce Aleyna Ölmez ile telefonda görüşmüştü. Erdoğan, "Ağrın var mı kızım?" diye sorması üzerine Aleyna, "Çok hafif. Atlattım." yanıtını vermişti. Erdoğan ise "Elhamdülillah. Biliyorsun, hastaların duası makbuldür. Senin ismin de çok güzel. Cumhurbaşkanlığında çalışma odamda senin bu isminle 'Aleyna' levhası var. İnşallah en yakın zamanda bir arada oluruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızım" ifadelerini kullanmıştı.










Loading