Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altılı masaya 'mutabakat metni' tepkisi: Batı'ya selam veriyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altılı masaya 'mutabakat metni' tepkisi: Batı'ya selam veriyorlar

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, altılı masanın açıkladığı mutabakat metnine tepki gösterdi. Erdoğan, ''Masa altı ortakları HDP'ye, PKK-FETÖ'ye selam veriyorlar. 6 partinin ortak politikalar metni bu partilere umut bağlayanlar için çok üzücü. Bunların vadettiklerinin fazlası yapıldı ya da yapılıyor. Batı'ya selam gönderiyorlar.'' dedi. Erdoğan ayrıca ''Memleketin her işi gibi muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Madem Bay Kemal bu ifadeyi o kadar sevdi. Yeni sloganını da vereyim. Bay Bay Kemal.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

06.03.2024, 23:10

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. 

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, altılı masanın geçtiğimiz günlerde açıklamış olduğu mutabakat metnine tepki gösterirken ''Masa altı ortakları HDP'ye, PKK-FETÖ'ye selam veriyorlar. 6 partinin ortak politikalar metni bu partilere umut bağlayanlar için çok üzücü. Bunların vadettiklerinin fazlası yapıldı ya da yapılıyor. Batı'ya selam gönderiyorlar.'' dedi.

Erdoğan ayrıca DEVA Partisi lideri Ali Babacan'a da yüklendi. Erdoğan, ''İçlerinden birisi çıkıp 'Batı bize aferin diyecek' diyor. Yazıklar olsun. Sen Batı'nın 'Aferin' demesine muhtaç mısın?'' ifadelerini kullandı. ''Biliyorsunuz CHP'nin başındaki zata, 'Bay Kemal' diye hitap ediyoruz.'' diyen Erdoğan, ''Memleketin her işi gibi muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Madem Bay Kemal bu ifadeyi o kadar sevdi. Yeni sloganını da vereyim. Bay Bay Kemal. Alsın tepe tepe kullanırız.'' ifadelerini kullandı.

Başörtüsüne anayasal güvence getiren Anayasa değişikliğiyle ilgili düşüncelerini dile getiren Erdoğan, ''6'lı Masa'ya soruyorum: Aile kurumuna anayasa teminatını parlamentoya sunduk. Çıkın LGBT'yi kim savunuyor söyleyin. Bizim LGBT ile ne ilgimiz ne alakamız yok, çünkü biz aileyi kutsamışız. Temennimiz düzenlemenin 400'ün üzerinde bir oyla kabul edilerek yürürlüğe girmesidir.'' şeklinde konuştu.

Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğini de değerlendiren Erdoğan, ''Finlandiya konusunda bakışımız olumludur ama İsveç konusunda olumlu değildir, bunu da böyle biliniz.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından bazı satır başları şu şekilde;

Çamur siyaseti! Turgut Altınok'tan 600 daire iddialarına yanıt: Yalan söylüyor,... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE YÜZYILI'NI MECLİSİMİZLE BİRLİKTE YAZACAĞIZ''

TBMM bizim için ülkemiz adına verdiğimiz istiklal ve istikbal mücadelesinin sembolüdür. Biz çareyi her zaman burada aradık. Anayasa ve yasalarımızı demokrasimizi, hak ve özgürlükleri destekleyecek adımlarla geliştirmek için her yola çıktığımızda çareyi başka yerde değil burada aradık. FETÖ'cü alçakların bombalarla saldırdığında bile direnişi burada sürdürdük. İnşallah Türkiye Yüzyılı'nı Meclisimizle birlikte inşa edeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nı meclisimizle birlikte yazacağız. Yeni yönetim sistemimizin sistemin restorasyonlarını da yine meclisimizle yapmayı düşünüyoruz.

Ogeday Survivor'dan ayrıldı mı? Survivor Ogeday yarışmayı bıraktı mı, son... Haberi Görüntüle

''SALDIRILARA RAĞMEN HEDEFLERİMİZE BÜYÜK ÖLÇÜDE ULAŞTIK''

Bundan 20 yıl önce hükümete gelirken milletimize ne söz verdiysek, Rabbim heme hemen hepsini yerine getirmeyi bzilere nasip etti. 2023 hedeflerimizden, dünyada yaşanan krizlere rağmen asla vazgeçmedik, asla geri adım atmadık.Önümüzde çıkarılan engellere, saldırılara rağmen hedeflerimize büyük ölçüde ulaştık. Başka bir ülkenin başına gelse çok büyük yıkımlara neden olacak badireyi Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle atlattık. Cumhuriyetimiz yaş aldık.a milletimizin feraseti güçlenmiş eski tezgahlar, eski senaryolar işlememeye başlamıştır. Kendi krizleri içinde çırpınan bir Türkiye'den küresel krizlere meydan okuyan Türkiye'ye geldik. AK Parti, bu zafere yürüme azmini kazandırmıştır. Sadece 20 yılda asırlık kalkınma adımlarını hayata geçirmesinde böyle bir arka plan vardır.

ANTALYA seçim sonuçları | 31 Mart 2024 Antalya'da hangi parti... Haberi Görüntüle

ALTILI MASANIN MUTABAKAT METNİ: ÜZÜNTÜ DUYDUM

Son 20 yılda ülkemizin demokrasi ve kalkınması öyle hızlı oldu ki; muhalefet bile bunun altında kaldı. Geçtiğimiz günlerde Ortak Politikalar Metni yayınladılar. Böyle bir metin hazırlayınca insan ister istemez bir beklentiye giriyor. Karşımızda gerçi henüz cumhurbaşkanı adayı belirmekten aciz bir masa olduğunu unutmuyoruz. Bizim hedeflerimizi aşacak bir belge ortaya koyacaklarını sanmıyoruz. Bir bakalım dedik. Keşke bakmaz olaydık. Bu masanın bizim vizyonumuzu aşacak bir belge ortaya koymasına ihtimal vermiyoruz. Tamam, cumhurbaşkanı adayını belirlemekte tembellik ediyorsunuz bari vaatlerinizi oluştururken azıcık ders çalışsaydınız. Herhalde bunlar uykudaydı. Milleti anlamak için zerre kadar gayret göstermeyenler 1990'ların Türkiye'sinden bir adım öteye geçemeyenler bina değiştirerek sorun çözeceğini sanıyorlar. Altılı masaya umut bağlayanlar adına üzüntü duydum.

Saatler ileri ne zaman alınacak 2024? Saatler ileri alınacak mı? Haberi Görüntüle

CHP'deki para balyalarında FETÖ parmağı! Kayıt dışı tutar 2 milyar... Haberi Görüntüle

15 Mart Erdoğan Hakkari mitingi saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

''HDP'YE FETÖ'CÜLERE SELAM VERİYORLAR''

Bırakın yeni projeler için kafa yormayı, bunlar ülkede ne yapılıp edildiğine bile hiç bakmamışlar. Ege'deki haklarımızdan vazgeçtiklerini söyleyerek Yunanistan'a selam veriyorlar. Karşımızda henüz aday belirlemekten aciz olan bir masa olduğunu unutmuyoruz. 'Akkuyu'ya, savunma sanayi projelerine, kamu özel ortaklığı yatırımlarına dokunacağız' diyerek, ülkemizin güçlenmesinden rahatsız olan Batı'ya selam veriyorlar. Masa altı ortakları HDP'ye, PKK-FETÖ'ye selam veriyorlar. Kendilerine rakip istemeyen, ülkemizin güçlenmesini istemeyen Batı'ya selam gönderiyorlar. 6 partinin ortak politikalar metni bu partilere umut bağlayanlar için çok üzücü. Bunların vadettiklerinin fazlası yapıldı ya da yapılıyor.

18 Mart (yarın) İstanbul'da okullar tatil mi, yarım gün mü?... Haberi Görüntüle

BABACAN'A TEPKİ: 'AFERİN' DEMELERİNE MUHTAÇ MISIN?

İçlerinden birisi çıkıp 'Batı bize aferin diyecek' diyor. Yazıklar olsun. Sen Batı'nın 'Aferin' demesine muhtaç mısın? Darbecilere, vesayetçilere selam veriyorlar. Tamam cumhurbaşkanı adayını belirlemekte tembellik ediyorsunuz onu anladık da, bari vaatlerinizi doğru düzgün yapsaydınız. Herhalde bunlar uykudaydı. Milleti anlamak için zerre kadar gayret göstermeyenler 1990'ların Türkiye'sinden bir adım öteye geçemeyenler bina değiştirerek sorun çözeceğini sanıyorlar.

Survivor'da ilk eleme adayı belirlendi: Dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı?... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA YENİ SLOGANINI DA BEN VEREYİM: BAY BAY KEMAL

Sadece 2020'den 2022'ye istihdamın 5 milyona yakın arttığından haberleri yok. Her tarafı tel tel dökülen derme çatma bir programla milletin karşısına çıkıyorlar. Demokrasilerde iktidar kadar muhalefet de önemlidir. Ülkeye de yazık, millete de yazık. Yarın öbür gün sorumluluk üstlendiklerinde ülkeyi ne hale getireceklerini siz düşünün... Anlaşıldığı kadarıyla birileri bunların kanına girmiş, bir şeyler çizip ortak mutabakat diye bunların önüne koymuş. Bunlar da önlerindeki metne sarılıp milletin önüne çıkmışlar. Biliyorsunuz CHP'nin başındaki zata, "Bay Kemal" diye hitap ediyoruz. Memleketin her işi gibi muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Madem Bay Kemal bu ifadeyi o kadar sevdi. Yeni sloganını da vereyim. Bay Bay Kemal. Alsın tepe tepe kullanırız. Siz dalga geçilecek iş yaparsanız elbette biz de dalgamızı geçeriz. Memleketin gülmeye eğlenmeye de ihtiyacı var. Hiçbir işe yaramıyorsunuz, bari bu işe yarayın. Şimdi soruyorum; şu fotoğraf karşısında başka nasıl davranabiliriz?

Ramazan ne zaman bitiyor? 2024 Kadir gecesi ne zaman? Ramazan... Haberi Görüntüle

2024 Sandık görevlileri 1 Nisan'da izinli olacak mı? İdari izin... Haberi Görüntüle

''MİLLET 14 MAYIS'TA 'YETER' DİYECEK''

Geçtiğimiz hafta cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesinde de aynısını yaptılar. "Biz cumhurbaşkanı adayı çıkaramıyoruz, cumhur ittifakı da aday çıkarmasın" diyorlar. Madem böyle düşünüyordunuz; aday belirlemek için toplantı üzerine toplantı yapıyorsunuz? Öyle bir muhalefetimiz var ki, nereden tutsanız elinizde kalıyor. Milletimiz inşallah 14 Mayıs'ta bunlara 'Yeter' diyecektir. Biz sözü de kararı da milletimize bırakarak 14 Mayıs için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Miletimizle gönül bağımızı hiç zayıflatmadık. Biz her fırsatta milletimize gittik, gidiyoruz. Tam 49 il ziyareti yaptık. Ziyaret ettşiğimiz her ilimizde vatandaşlarımızla coşkulu şekilde buluştuk, hasbihal ettik. Eser ve hizmet ziyareti gerçekleştirdik. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizle doyumsuz sohbetler yaptık.

Deprem bölgesine 500 milyon Euro! Bakan Şimşek duyurdu: Afetin yaralarını... Haberi Görüntüle

''EFENDİLERİNDEN 'AFERİN' ALMAK İÇİN HAZIRLADIKLARINI İKRAR ETMEKTEN ÇEKİNMİYORLAR''

Onlar varsın 6'lı masada devam etsinler, biz meydanlarda devam edeceğiz. Bu hafta Aydın'dayız Durmak yok. Bizim icraatlerimize onların hayalleri bile yetişemiyor. Ziyaret ettiğimiz illerde bizi sevgiyle bağrına basan vatandaşlarımıza şşükranlarımı sunuyorum. Bu eser ve hizmet siyasetimizle 14 Mayıs seçimlerinde bizimle uyarışacak rakipi bulamayacağımız anlaşıldı. Biz Türkiye Yüzyılı'nın inşasına başlayacağız. Açıkladıkları programı Batılı efendilerinden "aferin" almak için hazırladıklarını ikrar etmekten çekinmiyorlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çanakkale Zaferi paylaşımı: İnanç galip gelmiştir! Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA 'KÜLLİYE' TEPKİSİ

Bay Kemal hiç üzülme, bu akşam TRT yayınını Çanlkaya Köşkü'nden yapacğaım. Çankaya Köşü bizim şahsi malımız değil. Tamamiyle milletin malıdır. Aynı şekilde külliyemizde milletin malıdır. Bunlar seni neden bu kadar rahatsız etti? Neden bu rahatsızlığını sürekli dışa vurdun.

Emine Erdoğan: Dünyadaki tüm çocukların güven içinde büyüyebildikleri adil bir... Haberi Görüntüle

Milli Savunma Bakanı Güler'den terörle mücadele mesajı: 'Irak'la ortak bir... Haberi Görüntüle

BAŞÖRTÜSÜ İÇİN ANAYASA TEKLİFİ

Bay Kemal sosyal medya hesabından yayınladığı video ile eski acıları tekrar deşti. Bu çıkışın sebebinin kadın hakları olmadığını getirdikleri taslak metinde gördük. Biz kutsal saydığımız aile kurumunu anayasa teminatı altında parlamentoya sunduk. 6'lı Masa'ya soruyorum: Aile kurumuna anayasa teminatını parlamentoya sunduk. Çıkın LGBT'yi kim savunuyor söyleyin. Bizim LGBT ile ne ilgimiz ne alakamız yok, çünkü biz aileyi kutsamışız. Yakın zamanda genel kurul görüşmeleri başlayacak. Vekil olarak iradenize ipotek koymayın, teklifimize destek verin. Temennimiz düzenlemenin 400'ün üzerinde bir oyla kabul edilerek yürürlüğe girmesidir. Meclis Genel Kurulunda kimin yasakların devamından kimin de özgürlüklerin genişletilmesinden yana olduğu bir kez daha ortaya çıkacak. Bu millet kendi kasasından, kendi kasasından maaşı veriyor. Ama Genel Kurul'da yoklamalarda benim milletvekili arkadaşlarım bulunmazsa, dün böyle oldu. Bu millet hakkını size helal etmez. Kim gelmediyse ben de onlara hakkımı helal etmiyorum. Çünkü bu sıradan bir olay değil. Eğer milletvekili adayı olmuşsan burada görevini hakkıyla yerine getireceksen. Eğer hakkıyla görevini yerine getirmezsen kazandığınız para haramdır.

Pala Fuat öldü mü, vefat mı etti? Fuat Özgür kimdir?... Haberi Görüntüle

''İSVEÇ BOŞUNA UĞRAŞMA''

İsveç boşuna uğraşma. Sen benim mukaddes kitabımın yakılmasına, yırtılmasına müsaade ettiğin sürece biz sizin NATO'ya girmenize evet demeyeceğiz. Finlandiya konusunda bakışımız olumludur ama İsveç konusunda olumlu değildir, bunu da böyle biliniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading