Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz istikrar, onlar kaos istiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz istikrar, onlar kaos istiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Haber-ATV ortak yayınında Banu El ve Okan Müderrisoğlu'nun sorularını cevapladı. Erdoğan, "Biz istikrar istiyoruz onlar kaos istiyor. Bu hesapları tutmayacak, paramparça olacaklar, duman olacaklar. Bir kısmı belki tamamı emekliye ayrılacaklar." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber-ATV ortak yayınında Banu El ve Okan Müderrisoğlu'nun sorularını cevapladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Dünyanın en iyi üniversiteleri listesi 2024 | İlk 400'de olan... Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN'IN BİR REFERANSI VAR"

Seçime son derece hazırız ve bu işi kesinlikle bırakmayacağız. Meydanlar da biz hazırız, bu işi bırakmayacağız diyor. 21 yıldır eser ve hizmetle tanınan bir başkan var, öbür tarafta tabii bu eser hizmet söz konusu değil. Erdoğan'ın bir referansı var. Bu referansı oylayacak halkım.

Kendinden olmayana tahammülü olmayan KIlıçdaroğlu'nun linç kültürü yeni değil. Demokrasiden ne anladığını da görmüş oluyoruz. İlk başvurdukları yöntem linç oluyor. Bunu depremzedelerimize de yaptılar. Kendilerine oy vermediler diye demedikleri laf kalmadı. Elle kalp yapmakla kalpler kazanılmıyorsa kendine demokrat dede dedirtince de demokrat olunmuyor. 

2024 MUŞ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muş'ta hangi... Haberi Görüntüle

"MUHARREM İNCE'Yİ ARADIM"

Sayın İnce'yi adaylıktan çekilince aramıştım ve üzüldüğümü ifade ettim. Hastalanan validesi için de geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Daha sonra tekrar Sayın İnce'nin rahatsızlandığını da duydum ve aradım. İkincide de böyle bir durum oldu ben kendisini yine aradım. Bize düşen bir şey varsa elimizden geleni yapalım dedik. Biz de insani görevimiz olarak Allah'ta şifalar diledik. 

Yardım ederken bile reklam peşindeler! CHP'li isimden trafik kazası geçiren... Haberi Görüntüle

"SİYASETİ AT PAZARLIĞINA ÇEVİRDİLER"

Siyaseti at pazarlığına çevirdiler. Milleti kandırmaya çalışarak siyaset yapılmaz. Bunları milletimiz görüyor ve gerekli cevabı sandıkta verecektir. 

PKK uzantısı Yeşil Sol Parti'nin bir milletvekili Kılıçdaroğlu'nun HDP ile bir mutabakat yaptığını açıkladı. HDP'nin açıklamalarından bu işi anlıyoruz zaten. Bu Selo Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan bir teröristtir. Şu anda cezasını çekiyor. Kılıçdaroğlu, eğer çıkarmak istiyorsanız bana oy vereceksiniz diyor. Hani hak, hukuk, adalet diyordun? Terörle mücadelede onlara karşı durmaktan bahsediyorsun nasıl oluyor bu? 

Bunlara neden cevap veremiyor? Ver cevabını. İkinci turda neyin desteğini alacaksın pazar günü göreceğiz. Bütün mesele şimdi sandıkta her yönüyle belli olacak. 

Karabük Üniversitesi'nde ne oldu? Skandal olay ne? Karabük Üniversitesi'nde neden... Haberi Görüntüle

"BAY BAY KEMAL YALANCININ BİRİ"

Bu yapay milliyetçilikle ilgili halkımız biliyoruz ki kararını verdi. Ama yine de biz anlatacağız. Bunlar yalanı çekirdek gibi yiyorlar. Bay bay Kemal, yalanın yalancının piri. Önüne gelene nefret kusuyor. İnsanın siyasette ilkesi olmayınca böyle olur. Dağdaki teröristlerin çektikleri destek videolarına karşı bir kez bile bizim size ihtiyacımız yok dediler mi? Hayır.

Kana kan diye slogan atanlarla yan yana gelmekten çekinmediler. Yanındakiler de teröristlerile anılmaktan imtina etmiyorlar. İstanbul İl başkanının terörist seviciliğini herhalde görmüşsünüzdür. Öldürülmüş teröristler için "insanlık kaybetti" demişti. 

2024 KARS SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kars'ta hangi... Haberi Görüntüle

"CHP ZİHNİYETİNİN YASAKLARLA BASKILARLA YAŞATTIKLARI ZULÜMLERE BİZ SON VERDİK"

CHP'ye gönül vermiş vatandaşlarım bunları çok iyi görmeli diye düşünüyorum. PKK ile kürt kardeşlerimizi kesinlikle ayrı tutuyoruz. Kürt kardeşlerimiz Türkiye ailesinin önemli bir parçasıdır. CHP zihniyetinin yasaklarla baskılarla yaşattıkları zulümlere biz son verdik. İnşallah bundan sonra da onlarla yol yürümeye devam edeceğiz. Çözüm sürecinde burası çok şeye tanık oldu. Bu konuda neleri çözmeye çalıştık çok tartışmalarını yaptık. 

Refah Partisi'nden ayrılıp AK Parti'ye katılmıştı! Suat Papukçu anlattı: Erdoğan'a... Haberi Görüntüle

"AHMET DAVUTOĞLU 'PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR' DEMİŞTİ"

İnsanoğlu öyle doyumsuz ki, başbakanlık görevi verdiğimiz zat, ayrılırken bir konuşma yapmıştı. Pazara kadar değil mezara kadar demişti. Dİğeri istifasını getirdiği zaman yanındaki arkadaşlarının kifayetsiz olduğunu söylemişti. Ben onların gramajını biliyordum. Onlarla beraber yaşadıklarımızı biliyordum. 

Son dakika... İstanbul Valiliği acı haberi duyurdu: 1 polis memuru... Haberi Görüntüle

"KILIÇDAROĞLU TOPLASAN 1 PUAN YAPMAYAN PARTİLERE 40 MİLLETVEKİLİ VERDİ"

Kılıçdaroğlu'nun koltuğu kapmak için onlara ihtiyacı var. Yarım puan 1 puan civarında hepsini toplasan zaten biri de yapmıyor. Kılıçdaroğlu'nun derdi ne yapıp yapıp koltuğu nasıl kaparım? oldu. Birinci turda gördük.

İyi Parti ve HDP ağırlıklı olanlar bunlardı. Diğerleri 1 puan bile sağlayamadı. Kılıçdaroğlu o kadar güçlü bir hesap uzmanı ki, 40 milletvekili verdi bunlara.

İstanbul açıklarında korkutan görüntü: Tehlike Sarayburnu’ndan Bakırköy’e kadar uzanıyor Haberi Görüntüle

"BİZ İSTİKRAR İSTİYORUZ ONLAR KAOS İSTİYOR"

Bunların dışarda da akıl hocaları var. Biz büyük bağımsız ve güçlü bir Türkiye kurmaya çalışırken onlar bölünmüş ve küçülmüş bir Türkiye istiyorlar. Biz istikrar istiyoruz onlar kaos istiyor. Bu hesapları tutmayacak, paramparça olacaklar, duman olacaklar. Bir kısmı belki tamamı emekliye ayrılacaklar. 

Partiden ayrılıp tekrar katılmak isteyenlere biz kapımızı kapatmayız ama sabıkasına bakmak gerekir. Onların birçoğuna ihtiyacımız yok. 

DEM Partili isimden CHP itirafı! 'İstanbul'da başkan yardımcıları bizden olacak' Haberi Görüntüle

"DEVLET BEY TEKLİFİ KABUL ETTİ"

Meclis'in açılışını şu anda Devlet Bey'in başkanlığıyla yapılacak. En yaşlı aday olarak gereği budur. Devlet Bey daha önce kabul etmemişti ama şu an kabul ettiler. Onunla süreci başlatmış olacağız.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışır bir kabinemiz olacak. Kadrolarımızı yenilemekten geri durmadık, durmayacağız. Dinamik ekiplerle yola devam edeceğiz.

5 ilde eğitime ara verildi! Hangi illerde okullar tatil ilan... Haberi Görüntüle

"ŞİMDİYE KADAR HANGİ KONSER ENGELLENDİ?"

Bunlardan hiçbir zaman doğru bir söz duymadım. Belediye başkanlığım sürecinde de çok şey söylediler. Konserler tüm belediyelerde her zaman yapılmıştır devam da edecektir. Topluma sürekli karamsarlık yüklüyorlar. 21 yılda kim bankadan parasını çekemedi? Bu tam bir fitnedir. Ben böyle bir şey bugüne kadar duymadım. Bunlarda her numara var. Hangi konser engellendi? Salgında bile online konserler düzenlendi.

Korku imparatorluğu kurarak vatandaşımızı kandırmaktan geri durmuyor. Dün bir de mesaj göndermiş. Kredi kartı vaadi vermiş, yalan vaatlerle milleti aldatmaktan vazgeçmiyor. Şu anda 323 Meclis'te Cumhur İttifakı'nda. Sana Cumhur İttifakı yol vermediği sürece sen komisyondan neyi geçiriyorsun. Yetki Meclis'e, Plan Bütçe Komisyonu'na aittir. Bol keseden atıyorsun.

Kaldı ki başkanlık sisteminde bunu hiç yapamazsın. Meclis Genel Kurulu'ndan kararın geçmesi lazım. Bu ülkede bir sorun varsa yine biz çözeriz. Çözme yetkisi 323 ile bizde. Bu tür şeyleri halletme yine bizim irademizdedir. 

Hastanelerde yüksek maaşlı personel alımı! 14-31 Mart İŞKUR hastanelere temizlik... Haberi Görüntüle

"DEFNE'DEKİ HASTANEYİ 2 AYDA BİTİRDİK"

Senin bir sıfatın yoksa yurt dışından sana delikli kuruş vermezler. Kime neyi verirler bunu ben çok iyi bilirim. Londra piyasasından 300 milyar dolar alıyormuş. Hepsi yalan. 

Defne'de yüzde 90 CHP aldı ama biz hastaneyi yaptık mı yaptık. Sağlık Bakanıma dedim ki 'hemen bu işi yapacağız. Ne kadar zamanda yapacaksın' dedim, 2 ayda yaparım dedi. Ve gerçekten 2 ayda Defne'de hastane bitti. Biz de gittik açılışını yaptık. Ve bu hastane hasta alımına başladı. 

Yapamazlar dediler, biz açılışını yaptık. İzmir ve Van'da da deprem olduğunda partinin oyunu değil vatandaşımızı düşündük. Van'da çok ciddi bir yatırım yaptık. Büyükşehir Belediye başkanı malum örgütün elemanıydı. Su sorununu bile çözemedi, biz çözdük. DSİ oranın su sorununu çözdü. Edremit var ki, adeta yalılar yapıldı. Çok güzel yatırımlar yapıldı, tabii şu anda da maalesef iyi bir oy çıkmıyor oradan. İzmir'de de aynı milletvekini aldık. CHP'ye oy veriyorlar yatırım yapmayalım demedik. Bu gerçekleri görmemiz lazım. 

SİNOP SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

"KAPALI KAPILAR ARDINDA 'ANAYASA' PAZARLIĞI YAPILMIŞ"

CHP Genel Başkanının kapalı kapılar ardında yaptığı pazarlığın bir kısmı da belli ki Anayasanın ilk 4 maddesinin değişmesidir.

Kimse endişe etmesin, Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı, Cumhurun ve Cumhuriyetin garantisidir. 

Son dakika... Gümrük kapısında tarihi operasyon: Rekor miktarda eroin ele... Haberi Görüntüle

"BATI MEDYASI TÜM İLGİSİNİ BİZE KANALİZE ETMİŞ DURUMDA"

Batı medyası tüm ilgi ve alakasını bize kanalize etmiş durumda. Sürekli yalan haberlere imza atıyorlar. Basın ahlaki hak getire. Yapılanların farkındayız. Hangi odaklara hizmet ettiklerinin bilincindeyiz. Oradaki FETÖ uzantıları ile attıkları adımlar bunlar. Bizi üzen durum Türkiye'deki belli kesimlerin de bu haberlere inanması.

Almanya'da Türk gazetecilerin gözaltına alınmasını kabul edilemez buluyoruz. Türkiye'yi basın özgürlüğü konusunda eleştirenlerin düştüğü durum utanç verici.

Ülkemdeki hiçbir gazeteci işini yaptığı için engellenmemiştir. Bunların tutuklu dedikleri gazetecilerin birçoğu silah bulandırmaktan ya da esrar, eroin bulundurmaktan içeride.

3 suç örgütü daha çökertildi! MAHZEN-16 ile 63 şüpheli enselendi Haberi Görüntüle

"ORDU VE RİZE'DE PETROL VE GAZ ARAMA ÇALIŞMALARIMIZ VAR"

Enerjide yeni müjdeler yakın. 21 yıldır bunların iktidar diye bir şey söz konusu olmadı. Biz 21 yıldır sismik araştırmalar yaptık, sondajlar yaptık. Netice alamadık. Sondaj gemileri aldık, kendi kendimize yeter hale geldik. Zamanla 4-5 gemiye çıkardık, araştırmaları artırdık. Çok daha rahat hareket eder hale geldik. Hamdolsun, doğal gazı bulduk. Rezerv çok önemli. Azerbaycan ile mukayese ederken onların konumu farklı. Bizim şu anda önceliğimiz Karadeniz. Şimdi tabii Ordu ve Rize çalışmaları var. Birisinde Petrol, birisinde doğal gaz öngörülüyor. Bulabilirsek çok daha farklı bir potansiyele ulaşmış olacağız. Bu kuyular daha da artabilir. 

İlk bir ayı ücretsiz yaptık. 1 yıl boyu da mutfakta 25 metreküp ücretsiz vereceğiz. Bunu da Cumhurbaşkanının hediyesidir diye bir not düştük altına. Bütün gayemiz vatandaşlarımızın hayat kalitelerini artırmak. Ordu ve Kastamonu açıklarında yoğun sondajlarımız var. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan nerede oy kullanacak 31 Mart 2024? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

"BUGÜN PETROL ARADIĞIMIZ BU DAĞLARDA TERÖRİSTLER KOL GEZİYORDU"

Gabar'daki keşifle de sondaj çalışmalarımızı yoğunlaştırdık ve Türkiye tarihinin en büyük keşfini yakaladık. 100 bin varil gün petrol üreteceğiz. Bugün petrol aradığınız bu dağlarda teröristler kol geziyordu.  

Bay bay Kemal'in salladığı gibi değil bu işler. Aile ve Gençlik Bankamızın da kaynağı ortaya çıktı. Meclis çalışmaya başlayınca yasal düzenlemeleri hemen yapacağız. Ev hanımlarına emeklilik imkanı başta olmak üzere ev bütçesine başka gelirler de sağlayacağız. 

Yeni evlenen gençlere geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi sunacağız. Kadınların iş ve aile yaşamını dengeleyecek politikaları da güçlendireceğiz. Sadece vatandaşımızdan pazar günü onay bekliyoruz. Yürü Erdoğan demeleri halinde süratle parlamento ile el ele vereceğiz. Kendi milli kaynaklarımızı yine milletimizin hayrına kullanacağız. 

..

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading