Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Baykar nezdinde savunma sanayimiz hedef alınıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Baykar nezdinde savunma sanayimiz hedef alınıyor

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada BAYKAR'a atılan iftiralarla ilgili konuştu. Türkiye'nin savunma sanayiinin hedef alındığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir ülkenin ordusuna ve savunma sanayine ancak bunları kendine tehdit olarak görenler saldırır." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:19

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Bayakr'a atılan iftiralarla ilgili konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan BAYKAR'a yönelik tehdit ve iftiralarla ilgili şu şekilde konuştu:

SON DAKİKA: İzmir beşik gibi sallandı! Seferihisar'da korkutan deprem SON DAKİKA: İzmir beşik gibi sallandı! Seferihisar'da korkutan deprem Haberi Görüntüle

BAYKAR NEZDİNDE SAVUNMA SANAYİMİZ HEDEF ALINIYOR

Aslında BAYKAR'ın nezdinde tüm şirketleri, ürünleriyle savunma sanayimizin tamamı hedef alınıyor. Bizimle olan akrabalık ilişkileri üzerinden BAYKAR'ı hedef alabileceklerini düşünüyorlar. Bu alçak saldırıya da hak ettiği cevabı vermek sorumluluğumuzun gereğidir. Önce Türkiye'nin hedef alınan savunma sanayi nereden nereye gelmiştir. Kısaca hatırlayalım. 

Ülkemizde milli mücadelenin de etkisiyle cumhuriyetimiz kurulduktan hemen sonra başlayan bir savunma sanayi hamlesi vardı. Bu kardeşiniz Başbakanlık makamını da gördü, Cumhurbaşkanlığı makamını da gördü. Bütün adımlar atılırken düşünün öyle bir yerden öyle bir yere geldik ki, doğru dürüst helikopterin yok... Berlusconi ile yaptığım görüşme neticesinde ATAK helikopterlerini hallettik. Şu anda ATAK helikopterleri Türkiye'nin kendi ürünleri olarak üretiliyor. Buna da birileri çelme takmaya çalışıyor. Bu bizi bir yere doğru da itiyor. Biz Gök-Bey helikopterini üretmenin adımlarını atıyoruz. Bütün bunlarla beraber biz İHA'ya, SİHA'ya, AKINCI'ya, hepsinden öte Kızılötesi denilen adımı nasıl attık, şu anda bir de onun çalışmaları yapılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading