Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı'nın vazgeçtiği modelleri bize dayatamazsınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı'nın vazgeçtiği modelleri bize dayatamazsınız

Hilton Bosphorus Otel'de 21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Batı'nın vazgeçtiği modelleri bize dayatamazsınız. Devrim görünümlü zehirleme faaliyetlerine izin vermeyiz. İftiralarla ülkemizi karalama çabaları bilinçli bir senaryonun ürünü. Sinsi kampanyanın önünü projelerle keseceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonunu ülkemize yeni bir perspektif kazandıracak.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:01

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hilton Bosphorus Otel'de 21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkan ı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

İşinin ehli insanlarla konuşmaya, onlara danışmaya hasaslık gösterdik. Bu hassasiyetimizin olumlu sonuçlarını hem siyasi hayatımızda hem devlet yönetiminde görme fırsatı bulduk. Bugüne kadar yol haritamızı hep istişareyle belirledik. Buradaki tüm katılımcıların ortaya koyduğu her değerlendirme, bizim için değerldir.

Eski İçişleri Bakanı Soylu, Murat Kurum'u anlattı: Onu felaketlerde çalışırken... Haberi Görüntüle

''20 YILDA ELDE EDİLMESİ ZOR BİR REKORA İMZA ATTIK''

2 gün önce milletimizin takdiri ile iktidara gelişimizin 20. yılını geride bıraktık. Milletimiz ardı ardına yaşadığı siyasi istikrasızlıktan sonra, en genç partilerden olan AK Parti'yi ülke yönetimin layık gördü. O günden bugüne milletimize mahçup olacak hiçbir iş yapmadık. Siyasi hayatımızda elde edilmesi zor bir rekora imza attık. Vesayetin oyunlarıyla, hatta darbe girişimine varan anti demokratik olaylarla karşılaştık. Ancak mücadelimizi daima hukuk yoluyla büyüttük. Cumhurbaşkanı seçmemizin 367'yle engellendiği, milli iradenin gasp edilmeye çalışıldığı dönemlerde bile bu duruşumuzdan taviz vermedik. Biz ilklerin partisi olammızın yanında siyasetin köklerini de değişitirmiş bir partiyiz.

İBB'de metro fiyaskosu! Asansörler çalışmıyor, tavandan lağım suları akıyor Haberi Görüntüle

''VATANDAŞLARIMIZI TÜRKİYE YÜZ YILI'NA SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM''

Türk siyasetini yeni baştan dönüştürüken, kendimizi ihmal etmedik. Günün şartlarına göre, siyasetimizi, kadromuzu da yeniliyoruz. Tıpkı ulu bir çınar gibi köklerimiz derinlere indikçe dallarımızda büyüyor.Geçmişi reddetmeden, mevcut kazanımlarımızın üzerine geleceği inşa etmekten bahsediyoruz. Vizyonumuzu kamu oyumuzla paylaşırken,başkaları gibi emrivaki yapmadık. Vizyonumuzu 85 milyon hep beraber şekillendirelim istedik. Türkiye yüz yılı ekseninde yapılacak tartışmalarla ortaya çıkacak sinerji türk siyasetine de yeni bir perspektif kazandırcaktır. Tüm vatandaşlarımızı tenkit ve fikirleriyle Türkiye Yüz Yılına sahip çıkmaya davet ediyorum.

Emine Erdoğan yaşlılarla iftarda buluştu: 'Kökleriyle bağı güçlü olan ağacı,... Haberi Görüntüle

''ŞEHİR HASTANELERİMİZ SALGIN DÖNEMİNDE YÜZ AKIMIZ OLDU''

Günü kurtarmak bugünü savuşturmak için siyaset yapılmaz. Siyaset usta bir satranç oyuncusu gibi bugünden yarını planlamak demektir. Yaptığınız hamlelerin nereye varacağını kestiremiyorsanız, kendi kendize bedel ödetmeniz kaçınılmazdır. Küresel ölçekte meydana gelen her hadisenin bölgesel etkileri olduğunu biliyoruz. Pek çok hadisede bu hakikati tecrübe ettik. Savunma sanayine yapılan yatırımları israf olarak görenler, bugün bütçelerindeki aslan payını buradan alıyor. Muhalefetin eleştirilerine rağmen hayata geçirdğimiz şehir hastanelerimiz salgın döneminde yüz akımız oldu. Sosyal güvenlik sistemimizin kuşatıcılığı sayesinde maddi durumu ne olursa olsun, vatandaşlarımnıza birinci sınıf bir sağlık hizmeti sunduk. Eğer onlar olmasıydı bıugün covidle mücadelemiz çok zor olacaktı.

Son dakika... Bakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'le görüştü Haberi Görüntüle

''KRİZLERİ ÇÖZMEDE KRİTİK ROL ÜSTLENİYORUZ''

Yürütmede çok başlılığa son verdiğimiz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sayesinde çok daha hızlı kararlar aldık. Bu tabiki bir ileri görüşün neticesidir. ekonomide yaptığımız model değişikliğinin olumlu sonuçlarını 5 temel esas üzerinde gerçekleştirdik. Diplomaside uyguladığımız barışçıl tavırla, krizleri çözmede kritik rol üstleniyoruz.

Can Poyraz kimdir? Can Poyraz hangi partiden? Haberi Görüntüle

''BATI'NIN VAZGEÇTİĞİ MODELLERİ BİZE DAYATAMAZSINIZ''

Tam 20 yıldır milletimize aşkla hizmet eden bir kadro olarak, mesuliyetimizin farkındayız. sahte ve sanal gündemlerin peşinden gitmek yerine projelerimizi yürüyoruz. Batı'nın vazgeçtiği modelleri bize dayatamazsınız. Asırlık hayallerimizi gerçekleştirmenin alt yapısını oluşturuyoruz. Biz bu sinsi kampyanların önünü, umutlarımızı yeşertecek vizyonlarla keseceğimize inanyoruz.2053 vizyonumuzu kendimiz biçimlendireceğiz ve uygulamaya koyacağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading