Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli ile Kahramanmaraş'a gidiyor! İlk iftarı depremzedelerle yapacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli ile Kahramanmaraş'a gidiyor! İlk iftarı depremzedelerle yapacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ramazan ayının ilk iftarını depremden etkilenen Kahramanmaraş'ta depremzedelerle yapacak. Erdoğan'ın Kahramanmaraş'ta katılacağı iftar programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de yer alacak

Gündem

23.01.2024, 20:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan ramazan ayının ilk iftarını Kahramanmaraş'ta depremzedelerle birlikte yapacak. 

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş'a gidecek olan Erdoğan, kentte devam eden çalışmalarla ilişkin bilgi alarak bölgede incelemelerde bulunacak. 

2024 ÖSYM MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı ! MSÜ sınav... Haberi Görüntüle

DEVLET BAHÇELİ DE YER ALACAK

Erdoğan'ın Kahramanmaraş'ta katılacağı iftar programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de yer alacağı kaydedildi. Kahramanmaraş'ın ardından Hatay'a geçmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 11 ildeki çadır ve konteyner kentlerde depremzede ile birlikte iftar programlarına katılacağı belirtildi.

31 MART YEREL SEÇİM SONUÇLARI |BURSA-GEMLİK ilçesi Belediye Başkanlığı seçim... Haberi Görüntüle

VALİLKTEN AÇIKLAMA

Erdoğan'ın ziyareti ile ilgili Kahramanmaraş Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, dayanışmanın, yardımlaşmanın ve kardeşliğin timsali ramazan-ı şerifin ilk orucunu Kahramanmaraş'ta açıyor. 23.03.2023 Perşembe günü Kahramanmaraş'ta olacak olan Sayın Cumhurbaşkanımız, iftarda vatandaşlarımızla bir araya gelecektir" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading