Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE yolcusu: Eşim beni yalnız bırakmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE yolcusu: Eşim beni yalnız bırakmaz

Koronavirüsü yenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çamlıca Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından açıklamalarda bulunurken 'Henüz eşim atlatmadı, tedbirler devam ediyor. Pazartesiye kadar iyileşmesi lazım, BAE'ye birlikte gitmemiz gerekiyor. Eşim beni yalnız bırakmaz.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:48

Kovid-19 teti negatife dönen ve mesaisine kaldığı yerden devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün öğle saatlerinde İstanbul'un Üsküdar ilçesi Kısıklı'daki konutundan çıkarak, cuma namazını kılmak için Çamlıca Camii'ne geçti.

Kandil'in 'Karayılan'ı saklandığı ininden başını çıkardı: PKK'nın elebaşından CHP'ye yeni... Haberi Görüntüle

'SÜRECİ ÇOK RAHAT ATLATTIM'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çamlıca Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. Durumunun iyi olduğunu beklirten Erdoğan, ''Bu süreci çok çok rahat atlattım. Tabii ki bunda aşının faydası muhakkak oldu. Ben 2 Sinovac, 3 de BioNTech oldum. Aşıların tesiriyle rahat bir şekilde ve kısa zamanda bunu geçirmiş oldum. 4-5 gün içerisinde negatife döndük. Bu süreç içerisinde de ne kırgınlık ne yorgunluk ne bitkinlik olmadığı gibi evde de çalışmalarımı, uluslararası, ulusal, hepsini yürüttüm.'' dedi.

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkanı adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: 2... Haberi Görüntüle

'O BENİ YALNIZ BIRAKMAZ'

Eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüsü henüz atlatamadğını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Eşimin rahatsızlığı benden bir gün sonra başladı. Fakat henüz atlatamadı ve şu anda da bütün tedbirlere devam ediyor. Pazartesi nasip olursa Birleşik Arap Emirlikleri'ne bir seyahatim olacak. Fakat rahatsızlığı inanıyorum ki pazartesi gününe kadar dua ediyorum atlatır. Çünkü seyahate birlikte gitmek gerekiyor O beni yalnız bırakmaz.'' şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading