Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Havalimanı'nda gövde gösterisi yapacak! 1 milyonun üzerinde katılımcı bekleniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Havalimanı'nda gövde gösterisi yapacak! 1 milyonun üzerinde katılımcı bekleniyor

7 partinin birleşerek Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday yapan koalisyon ortaklarının dün gerçekleştirdiği Maltepe mitinginde hepsi birleşmesine rağmen miting alanını dolduramamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting görüntülerini paylaşması sosyal medyada gündem olurken İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren İstanbul Mitingi için hareketlilik başladı. Bazı yollar yoğunluk nedeniyle kapatıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşlarla en büyük buluşmasını bugün İstanbul'da gerçekleştirecek. Milyonlarca vatandaşın katılması beklenen "Yüzyılın Mitingi" Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek. Başkan Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın ortak katılımlarıyla saat 16.00'da başlayacak "Yüzyılın Mitingi" öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İstanbul İl Teşkilatı, Türkiye Yüzyılı'nın arifesinde gerçekleştirilecek "Yüzyılın Mitingi"nde tarihi fotoğraf için adeta seferberlik ilan etti. Mitinge milyonun üzerinde yoğun katılım beklenirken bazı yollar ve güzergahlar trafiğe kapatıldı.

AK Parti MKYK toplantısı sona erdi: Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti MKYK toplantısı sona erdi: Kabinede değişiklik olacak mı? Haberi Görüntüle

TARİHİ KATILIM BEKLENİYOR

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, vatandaşların davet edilmesinden miting alanının süslenmesine, ulaşım hizmetinden ikramlara kadar her detay için titizlikle çalışıyor. Dev miting için alana giriş ve çıkışlarda bulunan güvenlik önlemleri için çalışmalar tamamlandı. Sahne kurulumu bitti ve sahneye ve alana dev ekranlar ile ses sistemleri yerleştirildi. Bayraklar ile süsleme ve ulaşım koordinasyonu gibi çalışmalar devam ediyor. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada mitinge tarihi katılımın beklendiği kaydedildi.

2024 Öğretmen atama branş dağılımı | Hangi bölümden (Okul Öncesi-Rehberlik-Sınıf Öğretmenliği) kaç kişi atanacak? 2024 Öğretmen atama branş dağılımı | Hangi bölümden (Okul Öncesi-Rehberlik-Sınıf... Haberi Görüntüle

ATATÜRK HAVALİMANI MİLYONLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Yenikapı Miting Alanı'ndan yaklaşık 1.5 kat daha büyük olan Atatürk Havalimanı'nın milyonlarca kişiye ev sahipliği yapacağı ifade edildi.

Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan kimdir? Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN İSTANBUL MİTİNGİ İÇİN "YÜZYILIN MİTİNGİ" İFADESİ

Açıklamada ayrıca, seçimler için uzun süredir saha çalışmalarını sürdüren İstanbul Teşkilatı'nın "Yüz Yüze 100 Gün", "İstanbul'un Sözü: Birlik İrade Zafer" , "Nef Stadyumu'nda 100 Bin Sandık Görevlisiyle Buluşma" , "Sokak Bazlı Hane Ziyaretleri" ve toplu açılış törenleri gibi saha çalışmalarını "Yüzyılın Mitingi" ile taçlandırmayı hedeflediği belirtildi.

Valilik duyurdu: Sağlık personelini ısıran uzman çavuş açığa alındı Valilik duyurdu: Sağlık personelini ısıran uzman çavuş açığa alındı Haberi Görüntüle

ULAŞIM REHBERİ YAYINLANDI

Milyonlara ev sahipliği yapması beklenen miting için vatandaşların alana rahatlıkla erişebilmesi adına ulaşım rehberi yayımlandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin gazetecilere verdiği bilgilere göre, vatandaşların miting alanına kolaylıkla ulaşabilmesi için 39 ilçeden toplamda 10 bin otobüs hareket edecek. Her ilçede otobüsler, ilçe başkanlıklarının belirlediği noktalardan hareket edecek.

Valilikten dikkat çekici karar: Vatandaşların iki bölgeye girmeleri yasaklandı Valilikten dikkat çekici karar: Vatandaşların iki bölgeye girmeleri yasaklandı Haberi Görüntüle

D-100'DE 'BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ' YOĞUNLUĞU

Cumhur İttifakı'nın Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği 'Büyük İstanbul Mitingi' öncesi D-100 karayolunda yoğunluk oluştu. Cumhur İttifakı'nın Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştireceği 'Büyük İstanbul Mitingi' öncesi Çatalca ve Beylikdüzü'nden Yeşilköy'deki miting alanına giden partililer D-100 karayolu, Atatürk Havalimanı katılımında yoğunluğa neden oldu. Metrobüs ve metro aktarmalarıyla miting alanına gidenlerin yanı sıra, Ak Parti ilçe teşkilatlarının otobüs ve minibüsleri de miting alanına ulaşmak için trafikte bekledi. Bazı vatandaşlar ise, oluşan trafik nedeniyle miting alanına yürüyerek gitti. Alınan güvenlik önlemleri çerçevesinde polis helikopteri, miting alanı ve çevresinde zaman zaman devriye uçuşu yapıyor.

Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Bursa'da toplu taşıma bedava mı? Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında... Haberi Görüntüle

MEYDAN HINCA HINÇ DOLMAYA BAŞLADI

Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan büyük İstanbul Mitingi, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde saat 16.00'da başlayacak. Miting için giriş noktalarında güvenlik önlemleri alındı. Vatandaşlar miting alanlarına polisin güvenlik noktalarındaki üst aramasının ardından içeriye alınıyor. Miting alanına araçlarıyla gelenler 15 farklı otopark noktasına yönlendirildi. Araçlarını park edenler, toplu taşımayla veya yaya olarak gelenler için, belirlenen noktalardan ring otobüsler kalktı. Otobüslerle gelenler de polis ekiplerinin güvenlik kontrollerinin ardından alana giriş yapmaya başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading