Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir'de! Misak-ı Milli Külliyesi'nde Anıtkabir özel defterini imzaladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir'de! Misak-ı Milli Külliyesi'nde Anıtkabir özel defterini imzaladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli'den mazbatasını aldıktan sonra yemin etti. TBMM'den ayrılan Erdoğan, Anıtkabir'e gitti. Erdoğan, Misak-ı Milli Külliyesi'nde Anıtkabir özel defterini imzaladı. Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yıl boyunca Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirmek için canla, başla çalışmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasının ardından TBMM Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreni için toplandı.

Genel Kurul, Geçici TBMM Başkanı, MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli başkanlığında açıldı. 

Türkiye'de tarihi keşif: 8 bin 600 yıllık ekmek bulundu Haberi Görüntüle

MAZBATASINI ALDI YEMİN ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Genel Kurulu'nda Devlet Bahçelinin elinden mazbatasını aldıktan sonra yemin etti. Erdoğan, yemin töreninin ardından Meclisten ayrıldı. Erdoğan'ı Geçici TBMM Başkanı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, resmi törenle uğurladı.

Minecraft filmi ne zaman vizyona giriyor? 2024 Minecraft film mi... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN ANITKABİR'E GİTTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den mazbatasını aldıktan sonra yemin eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir'e gitti. Erdoğan, Misak-ı Milli Külliyesi'nde Anıtkabir özel defterini imzaladı.

Çocuk oyuncu Batuhan Göksu neden öldü? Batuhan Göksu kanser miydi?... Haberi Görüntüle

ÖZEL DEFTERE NELER YAZDI?

Anıtkabir özel defterini imzalayan Erdoğan, şunları kaydetti;

''Aziz Atatürk, Türkiye bir seçim sürecini daha rekor bir katılımla ve demokrasi şöleni havasında suhuletle neticelendirdi. TBMM'de görev yapacak 28. Dönem Milletvekillerini belirleyen milletimiz, ikinci turda da şahsımıza büyük bir teveccüh gösterdi. Hamdolsun bir 5 sene daha necip milletimize hizmet edecek olma bahtiyarlığını yaşıyoruz. Önümüzdeki 5 yıl boyunca Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirmek için canla, başla çalışmayı sürdüreceğiz. Depremlerin yaralarını hızla sarıp depremzedelerimizi en kısa sürede yeni yuvalarına kavuşturacağız. 12. Cumhurbaşkanı olarak devletimizi yüceltmeye devam edeceğiz. Ruhun şad olsun."

 




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading