Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan alana geldi! AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi' başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan alana geldi! AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi' başladı

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere bir hafta kala AK Parti bugün Atatürk Havalimanı'nda 'Büyük İstanbul Mitingi' düzenliyor. Saat 16.00'da başlayan miting için giriş noktalarında güvenlik önlemleri alınırken, vatandaşlar polisin güvenlik noktalarındaki üst aramasının ardından içeriye alınmaya başladı. Miting öncesi D-100 kara yolunda yoğunluk oluşurken, kalabalık ise her geçen dakika arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingin yapılacağı Atatürk Havalimanı'na helikopterle geldi.

Gündem

23.01.2024, 20:50

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için geri sayıma geçilirken, dün Millet İttifakı'nın Maltepe'de düzenlediği mitingin arından bu kez de Cumhur İttifakı İstanbullularla buluşuyor. Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi', Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde saat 16.00'da başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan iftarda Taş ailesine konuk... Haberi Görüntüle

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI, ALANA GİRİŞLER BAŞLADI

Miting için giriş noktalarında geniş güvenlik önlemleri alındı. Vatandaşlar polisin güvenlik noktalarındaki üst aramasının ardından miting alanına geçti.

Miting alanına araçlarıyla gelenler 15 farklı otopark noktasına yönlendirildi. Araçlarını park edenler, toplu taşımayla veya yaya olarak gelenler için, belirlenen noktalardan ring otobüsler kalktı.

Otobüslerle gelenler de polis ekiplerinin güvenlik kontrollerinin ardından alana giriş yapmaya başladı.

8 ve 12. sınıfların 2. yazılı sınav tarihleri değişti! 8... Haberi Görüntüle

D-100'DE 'BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ' YOĞUNLUĞU

Çatalca ve Beylikdüzü'nden Yeşilköy'deki miting alanına giden partililer D-100 kara yolu, Atatürk Havalimanı katılımında yoğunluğa neden oldu.

Metrobüs ve metro aktarmalarıyla miting alanına gidenlerin yanı sıra, AK Parti ilçe teşkilatlarının otobüs ve minibüsleri de miting alanına ulaşmak için trafikte bekledi. Bazı vatandaşlar ise, oluşan trafik nedeniyle miting alanına yürüyerek gitti.

Alınan güvenlik önlemleri çerçevesinde polis helikopterinin miting alanı ve çevresinde zaman zaman devriye uçuşu yaptığı görüldü.

Genel merkez panikledi: Anket sonuçları CHP'yi şaşırttı! CHP güvendiği iki... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN ALANA HELİKOPTERLE GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingin yapılacağı Atatürk Havalimanı'na helikopterle geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading