Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eğilim artıyor! İşte Altılı Masa'nın canını sıkacak anket sonuçları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eğilim artıyor! İşte Altılı Masa'nın canını sıkacak anket sonuçları

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Sayın Cumhurbaşkanımızın bir önceki seçimlerde aldığı oy oranının altına düşmeyeceğini öngörüyorum. Partimizin de 2018'de aldığı oy oranının altına düşmeyecek bir oy oranıyla sandıktan çıkacağına inanıyorum." açıklamasında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gidiyor. Seçime 2 aydan kısa bir süre kaldı. Partiler, çalışmalarına ara vermeden devam ederken anket sonuçları da belli olmaya başladı.

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, kısa bir süre sonra yapılacak seçimlere ilişkin A Haber ekranlarında değerlendirmelerde bulundu.

Verdiği vaatleri 'hatırlamayan' İmamoğlu'nun müdürü şaşırtmadı: Balya balya saydığı paraları... Haberi Görüntüle

"2018'DEKİ OY ORANININ ALTINA DÜŞMEYECEK"

2018 yılındaki seçimleri hatırlatan Ali İhsan Yavuz, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının 14 Mayıs'taki seçimlerde daha da artacağını belirterek şu ifadeleri kullandı;

"Sayın Cumhurbaşkanımızın bir önceki seçimlerde aldığı oy oranının altına düşmeyeceğini öngörüyorum. Partimizin de 2018'de aldığı oy oranının altına düşmeyecek bir oy oranıyla sandıktan çıkacağına inanıyorum." 

Antalya'da AK Parti'ye büyük katılım: CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi... Haberi Görüntüle

"CUMHURBAŞKANIMIZA OLAN EĞİLİM ARTIYOR"

Son anket sonuçlarını değerlendiren Yavuz, "AR-GE Başkanımız Mustafa Şen, AK Parti'nin oy oranını yüzde 41 olarak açıkladı. Ama ben şu iddiada bulundum; Seçim sathı mailine girildiğinde AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanımıza olan eğilimin daha da arttığını her dönem görüyoruz.Kararsızların kararsızlıkları gittikçe, sayın Cumhurbaşkanımız biraz daha sahaya çıktıkça bunun artış trendi içine girdiğini hep gördük." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla gençlere hitap etti: Sizlerden başarı üstüne başarı... Haberi Görüntüle

"YÜZDE 53 GİBİ GÖRÜLEN OY ORANI DAHA DA YUKARILARA ÇIKACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve AK Parti'nin oy oranına ilişkin sözlerine devam eden Ali İhsan Yavuz, "Sayın Cumhurbaşkanımızın bugün yüzde 53 gibi görülen oy oranının aşağı düşmeden daha üstüne koyarak yukarılara çıkacağını öngörüyorum.Sahanın da bir dili var. Ben de 2002 yılından beri AK Parti içinde siyaset yapmaya çalışıyorum. Benin öngörüm bir önceki seçimlerde aldığımız oy oranının altına düşmeyeceğimizdir.

21 Mart Erdoğan Kayseri mitingi saat kaçta başlayacak? AK Parti... Haberi Görüntüle

3 DÖNEM KURALI

3 dönem kuralına ilişkin de konuşan Ali İhsan Yavuz, "3 dönem kuralı yanlış anlaşılıyor. 3 döneme takılanlar ve 3 dönem vekillik yapanların aday olamayacağına dair bir şey söz konusu değil. MKYK'nın kararı olacak bu. Müracaat edebilir ancak listeye konup konulmadığına MYK karar verecek.'' değerlendirmesinde bulundu.

ANTALYA seçim sonuçları | 31 Mart 2024 Antalya'da hangi parti... Haberi Görüntüle

İTİFAK GENİŞLEYECEK Mİ?

HÜDA-PAR ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Yavuz, ''HÜDA-PAR ile görüşmelerimiz sürüyor. Son karar yakında açıklanacak. Görüşmeler olumlu sürüyor. Yeniden Refah Partisi'yle de görüşmelerimiz sürüyor.'' dedi.

Okul karnelerinde yeni dönem resmen başlıyor: İçerik değişecek! Peki yeni... Haberi Görüntüle

DEPREM BÖLGELERİNDE SEÇİM

11 ilde büyük yıkıma neden deprem bölgeleri için de konuşan Yavuz, şu ifadeleri kullandı;

''Afet bölgesinde seçmen hareketliliği sürüyor. Deprem bölgesindeki vatandaşlar e-Devlet üzerinden adres seçimi yapabilir. Yarın 23.59'a kadar bunu kolaylıkla yapabilirler."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading