Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 Ocak'ta roman vatandaşlarla buluşacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 Ocak'ta roman vatandaşlarla buluşacak!

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 20 Ocak'ta "2023 Roman Buluşması" düzenlenecek.  İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak organizasyona AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katılacak.

Gündem

06.02.2024, 02:46

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığınca 20 Ocak'ta "2023 Roman Buluşması" düzenlenecek. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde "Yüzyılın Romanını Birlikte Yazıyoruz" temasıyla yapılacak. 

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığınca yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde, Roman vatandaşlara yönelik yenilikçi çalışmaların devam ettiği, AK Parti Genel Merkezi'nde 2022'de siyasiler, akademisyenler, ilgili sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı "Roman Vatandaşlara Yönelik Yenilikçi Politikalar Çalıştayı" ve Sosyal Politikalar 20. Yıl Çalıştayı kapsamında da "Roman Vatandaşlara Yönelik Sosyal Politikalar Çalıştayı" düzenlendiği hatırlatıldı. 

ABB Başkan adayı Altınok'tan 600 daire iftirasına sert tepki: Tapusunu... Haberi Görüntüle

300'ÜN ÜZERİNDE SİVİL TOPLUM KURULUŞUNUN KATILDIĞI ÇALIŞMALAR YAPILDI 

Çalıştaylar kapsamında politika, strateji ve uygulamalara ilişkin deneyim bilgi, birikim ve önerilerin alındığı eğitimden istihdama, sağlıktan sosyal hizmetlere kadar birçok konuda çalışmalar yapıldığı ve çalıştaylar kapsamında Roman vatandaşlara yönelik çalışma yapan 300'ün üzerinde sivil toplum kuruluşunun katılım sağladığı ve katkı sunduğu ifade edildi. 

Ayrıca ülke genelinde yaz dönemi boyunca Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı 22 şehirde ziyaretlerle geniş bir saha çalışması yapıldığı, saha çalışmalarıyla birlikte akademisyenlerden oluşan heyetlerin hane ve STK ziyaretleriyle "Odak Grup Çalışmaları" yapıldığı açıklandı. Tüm çalışmalarda elde edilen tespit ve sonuçlar doğrultusunda güz döneminde 14 şehirde yüz yüze görüşme tekniği ile "Profil Analizi ve Anket Çalışması" yapılarak talep, beklenti ve ihtiyaçları tespit edildi.

İkinci ara tatil ne zaman başlayacak, kaç gün olacak? Nisan... Haberi Görüntüle

"YÜZYILIN ROMANINI BİRLİKTE YAZIYORUZ"

8 Nisan Romanlar Günü'nün geçen yıl ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle tüm illerde eş zamanlı olarak iftar programı gerçekleştirerek roman vatandaşlarla bir araya gelindiği hatırlatılan açıklamada, şunlar belirtildi; 

"Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 'Yüzyılın Romanını Birlikte Yazıyoruz' temasıyla '2023 Roman Buluşması' kapsamında şimdi İstanbul'dayız. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın 'Biz biriz, beraberiz, kardeşiz hep birlikte Türkiye'yiz.' sözünden yola çıkarak 2023 yılı Roman Buluşması programımızı 20 Ocak Cuma günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriyoruz.

Programımızda iş hayatında, bilimde, sanatta, sporda kısacası hayatın her alanında ülkemize değer katan Roman vatandaşlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geleceğiz. İnanıyoruz ki Türkiye Yüzyılı haklının ve değerlerin yüzyılı olacak. Hep birlikte kültürel ve sosyal ahengin güvencesi olan bu kadim değerlerimizi, zenginleştirerek sonraki nesillere aktaracağız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading