Yandex Metrica

Cumhur İttifakına iki parti daha katılıyor! CHP'liler isyan edecek

Cumhur İttifakına iki parti daha katılıyor! CHP'liler isyan edecek

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için siyasiler hazırlıklarını tamamlarken oluşturulan ittifaklardan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Şu ana kadar deprem gündemi ile yaraları sarmaya çalışan Cumhur İttifakı'na iki yeni partinin daha katılacağı iddia edildi. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, yaptığı açıklamada, ''Cumhur İttifakı ile bir diyaloğumuz olmadı. Teklif gelirse kurullarımızda değerlendirip konuşuruz tabii ki.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:33

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere hazırlanıyor. Altılı Masa karmaşa içinde seçime 2 ay kala Kılıçdaroğlu'nu aday çıkarırken Cumhur İttifakı yaşanan depremler sebebiyle yaraları sarmaya odaklanmış durumda. 

Antalya'da teleferik faciası! 1 kişi öldü, 10 yaralı var: 180'den fazla kişi kabinlerde mahsur kaldı Antalya'da teleferik faciası! 1 kişi öldü, 10 yaralı var: 180'den... Haberi Görüntüle

İKİ YENİ PARTİ KATILACAK 

Son yaşanan gelişmelerin ardından ise Cumhur İttifakı'na iki yeni partinin daha katılacağı iddia edildi. 

23 Nisan resmi tatil mi? 2024 İş yerleri Çocuk Bayramı'nda tatil mi? 23 Nisan resmi tatil mi? 2024 İş yerleri Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

DEĞERLENDİRİP KONUŞURUZ

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, yaptığı açıklamada, ''Cumhur İttifakı ile bir diyaloğumuz olmadı. Teklif gelirse kurullarımızda değerlendirip konuşuruz tabii ki.'' dedi. 

Korona aşılarının zararları neler, kalbi etkiliyor mu? Korona aşısı kalp hastalık riskini artırıyor mu? Korona aşılarının zararları neler, kalbi etkiliyor mu? Korona aşısı kalp... Haberi Görüntüle

CUMHUR İTTİFAKI'NDA BİR HAREKETLİLİK VAR 

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür bugünkü köşe yazısında Cumhur İttifakı'na ANAP ile DSP'nin katılacağını öne sürdü. 

Övür köşe yazısının ilgili bölümünde şu ifadelere yer verdi: 

Şu sıralarda Cumhur İttifakı'nda da bir hareketlilik var. Yeni siyasi aktörlerden, yakın tarihte iz bırakmış partilerden söz ediliyor. Ama ayrıntılarını önümüzdeki günlerde öğreneceğimiz şu iki gelişme dikkat çekici:

Rahmetli Özal'ın kurduğu Anavatan Partisi ile solun efsanevi lideri Ecevit'in DSP'si de Cumhur İttifakı'na katılıyor.

CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor Haberi Görüntüle

DSP KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VERMEYECEKLERİNİ DUYURDU 

Diğer yandan Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, Kılıçdaroğlu'na seçim sürecinde destek vermeyeceklerini belirtmişti. 

Aksakal konuşmasında, "Millet İttifakı, partimizin ilkeleriyle uyum sağlamayan bir yapıdır. Bu ülkenin bekasını sıkıntıya sokacak çalışmaların içinde olmayız, olmayacağız." demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading