Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı'na bir parti daha katılıyor! Yetkili isim 'Görüşmeler olumlu sonuçlanacak' diyerek duyurdu

Cumhur İttifakı'na bir parti daha katılıyor! Yetkili isim 'Görüşmeler olumlu sonuçlanacak' diyerek duyurdu

Cumhur İttifakı'na bir partinin daha katılması gündemde. HÜDA PAR ile görüşmelerin olumlu yönde seyrettiği açıklanırken HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ''Şu an neticelenmiş değil İnşallah olumlu sonuçlanacak. Ama henüz son nokta konmuş değil." dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:18

Türkiye seçim sathına girerken Cumhur İttifakı'na bir partinin daha katılması gündemde. Cumhur İttifakı ile ön mutabakatın sağlandığı HÜDA PAR ile görüşmelerin olumlu yönde seyrettiği ve kararın kısa sürede açıklanacağı bildirildi.

Algı ve reklam belediyeciliği! İmamoğlu'nun açılışını yaptığı Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nın... Haberi Görüntüle

İNŞALLAH OLUMLU SONUÇLANACAK

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan kritik açıklamalarda bulundu. Haber 7'ye konuşan Aslan sürecin büyük ölçüde olumlu seyrettiğini belirterek şunları aktardı:

Görüşmeler olumlu devam ediyor. Şu an neticelenmiş değil İnşallah olumlu sonuçlanacak. Ama henüz son nokta konmuş değil.

Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı! İmamoğlu'nu işaret etti: Tuncay Yılmaz'ın... Haberi Görüntüle

GENEL BAŞKANLAR TARAFINDAN AÇIKLANIR

Henüz kesin kararın verilmediğini kaydeden Aslan, "Tam karar verildi diye bir durum yok. Kesin karar verildiği zaman genel başkanlar ve partilerin ilgili mercileri tarafından açıklanır." ifadesinde bulundu.

2024 MUĞLA SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muğla'da hangi... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Seçim sürecinin başlaması nedeniyle kısa sürede görüşmelerin sonuçlanacağını belirten Aslan, "Çalışmalar devam ediyor. Şu an için bir zaman veremiyoruz. Ancak seçim dönemine girildiği ve ön mutabakat sağlandığı için kısa sürede neticelenmesi bekleniyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading