Yandex Metrica

Çöp evde bulunmuş Türkiye'nin yüreğini yakmıştı! Sevindiren haberi Prof. Dr. Özkan verdi

Çöp evde bulunmuş Türkiye'nin yüreğini yakmıştı! Sevindiren haberi Prof. Dr. Özkan verdi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da çöp evde uygunsuz koşullarda yaşarken bulunduktan sonra tedavi edilen ve devlet tarafında koruma altına alınan Cem Muhammet A.'yla ilgili güzel haberler verdi.

Gündem

16.03.2024, 10:05

Geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda Bursa'da çöp evde uygunsuz koşullarda yaşarken bulunduktan sonra AÜ Hastanesi'nde tedavi altına alınan 9 yaşındaki Cem Muhammet A., Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alındı. Antalya Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan Cem Muhammet A.'nın son hali görenleri şaşırttı. Sağlıklı ve düzgün bir ortamda yaşamını sürdüren Cem Muhammet A.'nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

iPhone'da WhatsApp neden yeşil oldu? Whatsapp durum, mesajlar, profil resmi çerçevesi neden yeşil, nasıl düzelir? iPhone'da WhatsApp neden yeşil oldu? Whatsapp durum, mesajlar, profil resmi... Haberi Görüntüle

17 KİLODAN 31 KİLOYA ÇIKTI

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Cem Muhammet A.'yı, kaldığı çocuk evinde ziyaret etti. Cem Muhammet'i daha önce birkaç kez ziyaret eden Rektör Özkan, ''Cem Muhammet, devletimizin kanatları altında. Eğitime başladı, birlikte kaldığı evdeki arkadaşlarıyla devletimizin sağladığı imkanlarla yaşamını sürdürüyor. Hastanemize geldiğinde 17 kiloydu. Şimdi 31 kiloya çıkmış. Sağlığı ve neşesi yerinde. Arkadaşlarıyla güzel bir aile ve devlet şefkati içerisinde yaşamını sürdürüyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e anlamlı hediye: O mektubun birebir basımını verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e anlamlı hediye: O mektubun birebir... Haberi Görüntüle

KİTAP OKUYOR FUTBOL OYNUYOR

Birinci sınıfta eğitim gören Cem Muhammet A.'nın kitap okumayı ve satranç oynamayı sevdiğini belirten Prof. Dr.  Özkan, ''Cem Muhammet'i ziyaret etmekten ve onun iyi olduğunu görmekten dolayı çok mutluyum. Arkadaşlarıyla ilişkileri çok güzel. Kitap okuyor, çizgi film izliyor, arkadaşlarıyla futbol oynuyor. Satranç oynuyor. Hatta birlikte satranç oynadık. Çok güzel kendisini geliştiriyor. Derslerine çalışıyor. Onun hayata bağlanmasında emeği geçen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri başta olmak üzere, öğretmenlerine ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred kavga mı etti? Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred... Haberi Görüntüle

'KORUYUCU AİLE OLUN' ÇAĞRISI

Evde bulunan diğer çocuklarla da sohbet eden Prof. Dr. Özkan, kendilerini Akdeniz Üniversitesi'nde ağırlamaktan ve ilgi duydukları alanları onlara göstermekten mutluluk duyacaklarını belirtti. Devlet korumasında çocukların tüm ihtiyaçlarının karşılandığını anlatan Özkan, ancak çocukların aile ortamında büyümesi için koruyucu aile sisteminin yaygınlaşması gerektiğini belirterek, bu konuda ailelere gönüllülük çağrısı yaptı.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading