Yandex Metrica

Çocuklar CİMER'i mesaj yağmuruna tuttu: Tayyip dedem geçmiş olsun

Çocuklar CİMER'i mesaj yağmuruna tuttu: Tayyip dedem geçmiş olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından CİMER'e özellikle çocuklardan "geçmiş olsun" mesajları yağdı.

Gündem

23.01.2024, 18:47

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi günü sosyal medyadan yaptığı paylaşımda eşi Emine Edoğan ile birlikte Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın 7 gün boyunca evinde dinleneceği öğrenildi. Siyaset, spor ve sanat camiasından Erdoğan çifti için sayısız geçmiş olsun mesajları yayınlandı. Mesaj paylaşanlar arasında en çok çocuklar yer aldı.

Ortadoğu için önemli ziyaret! Hamas lideri Haniye Türkiye’ye geliyor Ortadoğu için önemli ziyaret! Hamas lideri Haniye Türkiye’ye geliyor Haberi Görüntüle

'TAYYİP DEDEM GEÇMİŞ OLSUN'

Çocuklar CİMER'e, Erdoğan'a iletilmek üzere şifa ve iyi dileklerini yazdı. Ordu Ünye'den yazan bir çocuk "Sayın Cumhurbaşkanımız çok geçmiş olsun. Allah'ım şifalar versin, Allah'ım başımızdan eksik etmesin tez zamanda şifa bulursunuz inşallah" derken, Antalya Kepez'den bir çocuk ise "Tayyip dedem geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin dualarımız seninle, görüşmeyi çok isterim Antalya'ya gelirsen gel. Ellerinden öperim saygılar" ifadelerini kullandı.


İlginç sorular

Ölen 4 öldüren 14 yaşında! Kahramanmaraş'ta akılalmaz çocuk cinayeti! Ölen 4 öldüren 14 yaşında! Kahramanmaraş'ta akılalmaz çocuk cinayeti! Haberi Görüntüle

'ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN'

Antalya Elmalı'dan mesaj gönderen başka bir çocuk da duygularını şu şekilde ifade etti; "Cumhurbaşkanım koronavirüs olmuşsunuz geçmiş olsun size. İyileşmeniz için Allah'a dua edip, Kur'an okuyucam inşallah görürsünüz. Allah sizi başımızdan eksik etmesin" ifadeleriyle dile getirdi.Çocuklar CİMER'e, Erdoğan'a yönelik çok ilginç sorular da iletti. Miniklerin özellikle Erdoğan'ın günlük hayatına ilişkin detayları öğrenmek istedikleri ortaya çıktı.

Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni kral Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni... Haberi Görüntüle

'PİJAMA GİYİYOR MUSUNUZ?'

O sorulardan bazıları şöyle: "Sizin de bizim gibi bir aile yaşantınız var mı? Siz de koltuğa ayaklarınızı uza-tıp maç, dizi, film izliyor musunuz? Çay ya da kahve içiyor musunuz? Açıklama yaparken hazırlanmış bir metinden mi okuyorsunuz? Bizim gibi arkadaşlarınıza misafirliğe gidiyor musunuz? Arkadaş çevreniz var mı? Gittiğiniz ülkeleri ve şehirleri geziyor musunuz? Pijama giyiyor musunuz? Bilim Kurulu toplantılarınızda 3 veya 4 saat Kovid-19 mu konuşuyorsunuz?"

CİMER'e 2021 yılında yapılan başvuru sayısı önceki yıla oranla yüzde 4 artmış ve başvuru sayısı 6 milyon 100 bin kişi olarak kayıtlara geçmişti. Nüfusa oranla en çok başvuru yapılan iller ise sırasıyla Hatay, Gaziantep ve Ankara olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading