Yandex Metrica

Cihangir'de Kadıköy'ü aratmayan vandallık görüntüleri!

Cihangir'de Kadıköy'ü aratmayan vandallık görüntüleri!

Dün Kadıköy'de vandallığı aratmayan görüntülerin bir benzeri Cihangir'de de yaşandı. Sabaha kadar alkol içip eğlenenler çöplerini sokaklara attı. Mahalle aralarında çöp dağları oluştu.

Gündem

23.01.2024, 17:38

İstanbul Kadıköy'de dün gece koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarcasına toplanan kalabalık, alkolün de etkisiyle kendilerini kaybederek taşkınlık çıkarmış, Surp Takavor Ermeni Kilisesi'nin duvarlarına çıkarak dans etmişti. O olayın bir benzeri Cihangir'de de yaşandı.

Bursa'da sular mı kesik? BUSKİ açıkladı: 19 Nisan Cuma Yıldırım, Nilüfer, Gemlik'te planlı su kesintisi Bursa'da sular mı kesik? BUSKİ açıkladı: 19 Nisan Cuma Yıldırım,... Haberi Görüntüle

KADIKÖY'E BAK CİHANGİR'İ AL

Cihangir'de toplanan kalabalık, alkol içerek sabaha kadar dans etti. Gün ağarınca geceden kalma taşkınlıkların görüntüleri ortaya çıktı. Bira içerek eğlendiğini sanan grubun alkol şişelerini yollara attığı görüldü.

Fahiş fiyatla mücadeleye CHP engeli: AK Parti kararname çıkardı CHP konuyu AYM'e götürdü Fahiş fiyatla mücadeleye CHP engeli: AK Parti kararname çıkardı CHP... Haberi Görüntüle

VATANDAŞ RAHATSIZ

Öte yandan, bölgede yaşayan vatandaşlar bu taşkınlıklar nedeniyle ortaya çıkan gürültü ve çöplerden rahatsız olduklarını dile getirdi. Temizlik işçileri, yollardaki çöp dağlarını temizlemek için çalıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading