Yandex Metrica

Çiftçilere müjdeli haber geldi! Buğday ve arpa fiyatları belli oldu!

Çiftçilere müjdeli haber geldi! Buğday ve arpa fiyatları belli oldu!

Buğday ve arpa alım fiyatları çiftçiler tarafından merak edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan güzel haberler bekleyen çiftçilere müjdeyi verdi.

Gündem

23.01.2024, 21:00

Buğday ve arpa alım fiyatları merak edilirken Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. 

4 saat 10 dakika süren sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilere müjdeli haberi duyurdu. 

Kirli ittifak bir kez daha gün yüzüne çıktı! CHP'li başkan Abdullah Öcalan'ın  fotoğrafının altında toplantıya katıldı! Kirli ittifak bir kez daha gün yüzüne çıktı! CHP'li başkan... Haberi Görüntüle

BUĞDAY VE ARPA FİYATLARI BELLİ OLDU

Buğday ve arpa fiyatlarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Hasat döneminin başladığını görüyoruz. Çiftçilerimize gereken desteği veriyoruz. Geçen ay başında yaş çay alım fiyatı açıkladık. Bugün de TMO 2023 Buğday ve Arpa alım fiyatlarını belirledik.TMO alım fiyatlarını ekmeklik buğdayda ton başına 8 bin 750 lira arpada 7 bin lira olarak kararlaştırdık. Bakanlığımız tarafından sisteme kayıtlı çiftçilerimize buğdayda ton başına bin lira arpa için ton başına 500 lira destek olarak verilecektir. Üreticilerimizin eline ton başına ekmeklik buğdayda 9 bin 250 lira, arpada ise 7 bin 500 lira geçecektir" ifadelerini kullandı. 

Buğday fiyatları çiftçiler tarafından merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı fiyatların ardından çiftçiler buğday ve arpayı Toprak Mahsülleri ofisine bu fiyattan satabilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading