Yandex Metrica

Çiftçilere destek ödemesi ne zaman olacak? Vatandaşlara 3,4 milyar lira destek sağlanacak mı?

Çiftçilere destek ödemesi ne zaman olacak? Vatandaşlara 3,4 milyar lira destek sağlanacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda bugün önemli açıklamalarda bulundu. Çiftçiler ve Kısa Çalışma Ödeneği şartlarını karşılayamayanlara destek olunacağını belirtti. Peki, Çiftçilere destek ödemesi ne zaman olacak? Vatandaşlara 3,4 milyar lira destek sağlanacak mı?

Gündem

27.01.2024, 17:27

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda bugün önemli açıklamalarda bulundu. Çiftçilere sağladığı desteklerden bahseden Bakan Nebati, "OHAL ilan edilen illerimizde Kısa Çalışma Ödeneği şartlarını sağlayamayan vatandaşlarımıza nakdi ücret desteği verilecek." kaydetti. Peki, Çiftçilere destek ödemesi ne zaman olacak? Vatandaşlara 3,4 milyar lira destek sağlanacak mı?

Milli Savunma Bakanı Güler'den F-16 cevabı: 'Yakında hepsini öğreneceksiniz' Milli Savunma Bakanı Güler'den F-16 cevabı: 'Yakında hepsini öğreneceksiniz' Haberi Görüntüle

17 Nisan Adana Mert Demir konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Mert Demir konseri ücretsiz mi, neden başlamadı? 17 Nisan Adana Mert Demir konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

ÇİFTÇİLERE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN OLACAK?

Çiftçilere 3,4 milyar lira destek ödemesi ne zaman olacak? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda bugün önemli açıklamalarda bulundu. Çiftçilere 3.4 milyar liralık destek sağlayacaklarını söyleyen Bakan Nebati, "OHAL ilan edilen illerimizde Kısa Çalışma Ödeneği şartlarını sağlayamayan vatandaşlarımıza nakdi ücret desteği verilecek." açıklamasında bulundu.

3,4 milyar TL'lik desteğin çiftçilerin hesabına yatırılacağını söyleyen Bakan Nebati, ''Depremin iş gücü piyasalarında oluşturabileceği hasarı gözeterek bu geçici dönemde kısa çalışma ödeneği için çalışmalar hazırlandı. Doğal afet sigortaları kapsamında ödemelere başladık. 1 milyar liralık ödeme gerçekleştirilmiş olup ödemeler devam etmektedir. Deprem bölgesinde 3,4 milyar TL’lik destek çiftçilerin hesabına yatırılmıştır.'' açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading