Yandex Metrica

CHP’nin seçim sistemini hazırlayan isimden olay itiraf: Kılıçdaroğlu hiç kazanmıyordu

CHP’nin seçim sistemini hazırlayan isimden olay itiraf: Kılıçdaroğlu hiç kazanmıyordu

CHP'nin seçim sistemini hazırlayan ekibin başında yer alan Sedat Doğan, 14 Mayıs akşamına dair önemli itiraflarda bulundu. Sedat Doğan, "Bizim sistemimizde hiçbir zaman Kılıçdaroğlu kazanmıyordu. Ama belediye başkanlarının kendi ekiplerinin de ayrı çalışmaları vardı. Açık açık halka yalan söylüyorlar. Ben kayıtları yayınladığımda rezil olacaklar. Bu riski nasıl alıyorlar anlayamıyorum. O güne dair tüm log kayıtları, kozmik odanın video kayıtları, an be an bütün sonuçların akışı... Kısacası her şey elimde mevcut. Bunları paylaşmama sebebim mimarimizi açık etmek istememem. Ama günü geldiğinde tüm bunları da açıklayacağım." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:56

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde adaylar yüzde 50 barajını geçemeyince Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı.

Milyonlar, 28 Mayıs'ta yeniden sandık başına gidecek ve ülkenin geleceğini tayin edecek.

Seçimlerin hemen ardından oy sayma işlemi devam ederken CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, yaptıkları yayınlarda Kemal Kılıçdaroğlu'nun önde olduğunu açıkladılar.

Ancak ajanslardan gelen verilerde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi baştan sona önde götürdü ve rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük bir hezimet yaşattı.

Bayramda AVM'ler kaç saat açık (10,11,12 Nisan)? Bayramda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayramda AVM'ler kaç saat açık (10,11,12 Nisan)? Bayramda AVM'ler açık... Haberi Görüntüle

ONURSAL ADIGÜZEL İSTİFA ETTİ

Kılıçdaroğlu'nun ilk turda aldığı oy oranının ardından CHP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel hedef tahtasına konuldu. Seçim akşamı CHP'nin sisteminin çöktüğünü iddia eden partililer, Onur Adıgüzel'i istifaya zorladı. Baskılara dayanamayan Onursal Adıgüzel de görevinden istifa etti.

'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında ekmeklerden yapılmış askılar kullanıldı 'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında... Haberi Görüntüle

''KILIÇDAROĞLU HİÇBİR ZAMAN ÖNDE OLMADI''

CHP'nin seçim sistemini hazırlayan ekibin başında yer alan Sedat Doğan, 14 Mayıs akşamına dair önemli itiraflarda bulundu. 

Kılıçdaroğlu'nun hiçbir zaman önde olmadığını belirten Sedat Doğan, şu ifadeleri kullandı;

"Bizim sistemimizde hiçbir zaman Kılıçdaroğlu kazanmıyordu. Ama belediye başkanlarının kendi ekiplerinin de ayrı çalışmaları vardı. Mesela İstanbul ekibi Türkiye Gönüllüleri diye bir oluşum kurmuşlardı. Belki buradan gelen sonuçlar ile açıklama yapmışlardır. Ayrıca Altın Sandık uygulaması yaptırdıklarını biliyorum. Oradan gelen sonuçlar yanıltıcı olmuş olabilir. Başkanlarımız büyük bir özveri ile çalıştılar. Halkı sandıklarda tutmak da kolay değil. Ama yapılan açıklamalar günün sonunda hatalı ise, bunun suçlusu Onursal'ın sistemi ilan edilmemeliydi. Daha şeffaf olunabilirdi." 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı! Haberi Görüntüle

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

''SİSTEM TIKIR TIKIR İŞLEDİ''

"Birinci ağızdan size söyleyeyim, sistemimiz tıkır tıkır çalıştı, bir saniye bile aksamadı, en ufak bir hata bile olmadı.'' diyen Sedat Doğan, ''Ben, Onursal, Orhan Abi, Yekta ve 20 kişilik profesyonel ekibim dünya standardında bir iş çıkardık. Ekibimin yıpranmasını istemediğim için isimlerini burada paylaşmıyorum. Saat 21:00'de bizim ekranlarımızdaki sonuç ne ise, gece sandıkların tamamı açıldığında çıkan sonuç o oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye listenin baş tacı oldu! Dünyanın en iyi kuzu eti yemekleri listesi yayınlandı! Türk mutfağından 5 yemek birden listede Türkiye listenin baş tacı oldu! Dünyanın en iyi kuzu eti... Haberi Görüntüle

''BUZ DAĞININ GÖRÜNEN YÜZÜ''

Onursal Adıgüzel'in onurlu bir şekilde görevinden ayrıldığını belirten Sedat Doğan, ''Onursal partiyi tartıştırmamak için onurlu bir davranışta bulundu ve istifa etti. Ama toplumumuz "istifa" kavramını yıllar içinde unuttuğu için, onu suçlu saydılar. Onursal bu işi Türkiye'deki en iyi profillerin yapacağından daha iyi yaptı. Söyleyeceğim çok şey var da, seçim sonrasına saklıyorum. Seçim gününe ait birkaç ekran görüntüsünü paylaşıyorum, buz dağının görünen yüzü.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading