Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP’li Türker Ertür'ten TSK’nın sınır ötesi operasyonlarına iftira

CHP’li Türker Ertür'ten TSK’nın sınır ötesi operasyonlarına iftira

CHP’nin fonladığı Tele1 kanalında CHP’li Emekli Amiral Türker Ertürk, “Bugün iktidarın Suriye’de yaptıkları toprak bütünlüğünü bölmek ve parçalamak üzerineydi” diyerek TSK’nın Suriye'deki sınır ötesi operasyonlarına iftira attı.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Türkiye, 14 Mayıs'ta seçime gidiyor. Cumhurbaşkanlığı seçimi kesin aday listesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Oy pusulasında Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ve ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın isimleri yer alacak.

Seçimlere kısa bir süre kalırken televizyon programlarındaki tartışmalar da hız kesmeden devam ediyor.

CHP'nin fonladığı TELE 1 kanalında 'Açıkça' programında seçim masaya yatırıldı. 

Van'da eğitime kar engeli: Okullar 1 gün tatil edildi Haberi Görüntüle

TSK'YA İFTİRA

Daha önce İHA ve SİHA'ları, ardından denizlerdeki etkin gücümüz olan TCG Anadolu'yu hedef alan Emekli Amiral Türker Ertürk'ten tepki çeken bir açıklama daha geldi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylığı konuşulduğu esnada konuyu Türk Silahlı Kuvvetleri'ne getiren Emekli Amiral, Türkiye'nin sınır ötesi operasyonlara iftira attı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Gazze davasına ömrümüzü adadık Haberi Görüntüle

''SURİYE'Yİ BÖLMEK VE PARÇALAMAK İSTEDİ''

Şanlı Türk ordusuna iftira atmaktan çekinmeyen Ertürk'ün açıklamaları şu şekilde:

''Erdoğan'ın gitmesini istemiyorum' doğru bir laf değil. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Yaptıkları, gitmek istemediği yönünde. Şuna benzetiyorum. Erdoğan diyor ki 'Biz Suriye'de toprak bütünlüğünden yanayız.' Sözler böyle. Ama iktidarın yaptıkları neydi biliyor musunuz bugüne kadar? Suriye'yi bölmek ve parçalamak üzerineydi.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading