Yandex Metrica

CHP'li Engin Özkoç'tan akıllarla dalga geçen paylaşım! 

CHP'li Engin Özkoç'tan akıllarla dalga geçen paylaşım! 

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 15 Temmuz gecesi CHP Genel Başkanı ve milletvekillerinin TBMM’ye gitmek için yola çıktığını iddia etti. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ise Özkoç'un iddiasına fotoğraflı yanıt verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:19

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, resmi Twitter hesabından 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin bir paylaşım yaptı. Özkoç, akıllarla dalga geçercesine darbe girişiminin yaşandığı vakitlerde CHP Genel Başkanı ve milletvekillerinin TBMM’ye gitmek için yola çıktığını iddia etti. 

Özkoç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’da milleti sokağa döküp, kendisi saklanırken; CHP Genel Başkanı ve milletvekilleri TBMM’ye gitmek için yola çıkmıştı. TBMM kapılarını ilk açan CHP vekilleridir!"

İŞKUR 21 bin TL maaşla çalışacak 125 bin personel alımı yapacak: En az ilkokul mezunu olmak yeterli! İŞKUR 21 bin TL maaşla çalışacak 125 bin personel alımı... Haberi Görüntüle

"BU ŞAHIS KİM O ZAMAN?"

Engin Özkoç'a yanıt ise, AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara milletvekili Fatih Şahin'den geldi. Şahin, "Peki bu beyaz gömlekli, kırmızı kravatlı, televizyon karşısında kahvesini yudumlayan şahıs kim o zaman?" diyerek Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı vakitlerde Bakırköy Belediyesi'ndeki fotoğrafını hatırlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading