Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li belediyede doğa katliamı devam ediyor! Moloz yığınları heyelan tehlikesine davetiye çıkarıyor

CHP'li belediyede doğa katliamı devam ediyor! Moloz yığınları heyelan tehlikesine davetiye çıkarıyor

İzmir'de CHP'li Karaburun Belediyesi yasak olmasına rağmen araziye moloz yığını dökmeye devam ediyor. 3 yıldır doğa katliamına maruza kalan Karaburun'da belediyeye tepkiler çığ gibi büyürken arazideki 3 moloz yığını heyelan tehlikesine davetiye çıkarıyor.

Gündem

23.01.2024, 22:17

İzmir'e yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki eşsiz denize ve havaya sahip Karaburun'da CHP'li belediye doğa katliamı yapıyor. Manal Koyu'na 1,5 kiometre mesafedeki araziye 3 yıldır moloz döken CHP'li Karaburun Belediyesi ilçede yürütülen altyapı çalışmaları sonrasımolozları kamyonla araziye taşıyor.

Ankara turizm merkezi olacak! Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut... Haberi Görüntüle

MOLOZ YIĞINLARI HEYELAN TEHLİKESİ OLUŞTURUYOR

Belediye ekipleri yıllardır Kirüstü Mevkii'ne dökülen molozlarla 3 tane kum dağı oluşturdu. Dere yatakları bile molozlarla doldurulunca ağaçlar ve elektrik direkleri bile kum yığınlarının altında kaldı. Oluşan moloz dağları yağmurlu havalarda yakınlardaki yerleşim yerleri için heyelan tehlikesi de oluşturuyor.

Algı ve reklam belediyeciliği! İmamoğlu'nun açılışını yaptığı Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nın... Haberi Görüntüle

CİMER'E ŞİKAYET EDİLDİ

Daha önce durumu defalarca CİMER'e şikayet ettiğini söyleyen Birgül Zorbaz, "Şikayetlerin ardından belediye yetkilileri molozları geçici olarak burada topladıklarını söyledi. Ancak aradan geçen zamanda bu molozlar kaldırılmadı. Aksine daha da arttı. Üstüne tonlarca toprak daha ilave edildi. 3 tane moloz dağı oluştu. Yıllardır toz ve topraktan etkileniyoruz. Geçtiğimiz günlerde lodos vardı. Ağzımızın burnumuzun için toz toprak doldu" dedi.

Sandık görevlisi olmak, seçimde görev almak zorunlu mu? 2024 Sandık... Haberi Görüntüle

DERE YATAĞINI MOLOZLA DOLDURDULAR

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü il Müdürlüğü'nün şikayetlerin ardından devreye girdiğini anlatan Zorbaz, "Belediye yetkilileri bu kez olaydan haberlerinin olmadığını iddia etti ve olay yerine zabıta gönderdiklerini söyledi. Ancak bu tamamen bir kandırmaca. Bilgileri var. Böyle bir şeyden haberlerinin olmaması imkansız. Dere yatağı molozla doldurdular. Eskiden vadi vardı. Şu an ortada vadi falan kalmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading