Yandex Metrica

CHP'de küçük ortak krizi! CHP tabanında sular durulmuyor: İstifa sesleri yükselmeye başladı

CHP'de küçük ortak krizi! CHP tabanında sular durulmuyor: İstifa sesleri yükselmeye başladı

İlk turda hezimete uğrayan CHP'nin 2. turdan da umudu kalmadı. CHP'liler neredeyse hiçbir katkı vermemelerine rağmen küçük ortaklara hediye edilen vekilliklerin sorumlusu olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet ediyor.

Gündem

19.02.2024, 20:21

14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanlığını kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu parlamentodaki CHP'li sayısını da çok düşük rakamlara çekmesi ile tabanından çok ciddi tepkiler almaya başladı. 

23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı olacak? 23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

FARK 2.5 MİLYON

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına göre Kemal Kılıçdaroğlu rakibi Recep Tayyip Erdoğan'ın yaklaşık 4.5 puan gerisinde kaldı. Oy sayısı itibarıyla da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na attığı fark yaklaşık 2.5 milyona tekabül ediyor. Bu anlamda girdiği her seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu bir kez daha etrafında topladığı yerli yabancı ortaklarıyla birlikte ağır biçimde bir mağlubiyet aldı.

IBAN kullananlar şimdi yandı! Artık o devir kapanıyor: Bakanlık duyurdu IBAN kullananlar şimdi yandı! Artık o devir kapanıyor: Bakanlık duyurdu Haberi Görüntüle

KURULAN SOFRADA CHP'Yİ YEDİLER

Kılıçdaroğlu daha sonra 'Halil İbrahim Sofrası' şeklinde isimlendirmeye başladığı koalisyon grubunu bir arada tutabilmek için CHP'lileri çileden çıkartan tavizler verdi. Oyları 0.1 bile olmayan küçük ortaklara 10'ar 10'ar sandalye dağıtan CHP Genel Başkanı tartışmalı isimleri CHP listelerinden aday yapmaktan da geri durmadı.

Mısır Dışişleri Bakanı Şukri Türkiye'ye geliyor: Bakan Fidan ile görüşecek Mısır Dışişleri Bakanı Şukri Türkiye'ye geliyor: Bakan Fidan ile görüşecek Haberi Görüntüle

CHP'Yİ BİTİRDİ

14 Mayıs seçimlerinde milli irade CHP'yi aynı oy oranında tutarken Kemal Kılıçdaroğlu'nun küçük ortaklarına peşkeş çektiği parlamento sandalyeleri ile CHP'nin özgül ağırlını kaybettirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading