Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP zihniyeti şimdi de salyasını gurbetçilere akıtıyor! 'Haklarınızı elinizden alırız'

CHP zihniyeti şimdi de salyasını gurbetçilere akıtıyor! 'Haklarınızı elinizden alırız'

14 Mayıs seçimlerinde sandıktan ağır yenilgi alan Millet İttifakı önce depremzedelere yönelik yaptırımlar ve hakaretler etmişti. Şimdi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verdikleri gerekçesi ile Avrupa'da yaşayan vatandaşları 'haklarınızı elinizden alırız' tehdidi ile korkutmaya çalışıyor. 

Gündem

23.01.2024, 20:55

14 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde sandıktan büyük bir hezimetle ayrılan CHP kime nasıl saldıracağını şaşırdı. Daha önce depremzedeler hakkında hakaretler, küfürler hatta yerinden yurdundan edecek kadar gözü dönen CHP zihniyeti şimdi ise Avrupa'da yaşayan gurbetçiler hakkında tehdit içerikli söylemlerde bulunmaya başladılar.

Adana'da petrol var mı? Adana'da petrol var mı? Adana'da petrol... Haberi Görüntüle

ÇİFTE VATANDAŞLIK KALDIRILSIN

Belçika'da Flaman Bölge Hükümeti Eşit Haklar ve Yoksullukla Mücadeleden Sorumlu Devlet Bakanı Zuhal Demir, çifte vatandaşlığın ya da oy kullanma hakkının iptal edilmesi çağrısında bulundu.

Milliyetçi muhafazakâr Flaman N-VA Partisi üyesi Zuhal Demir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Erdoğan, Flaman bölgesinde Türkiye'de olduğundan çok daha popüler. Yüzde 72 oranında oy aldı. Avrupalı Türkler bir nevi seçim dopingi yapıyor. Türklerin Flaman bölgesinde beyin yıkamasını durdurmanın tek yolu, Erdoğan'a oy vermeyi imkansız kılmaktır" dedi. 

İçişleri BakanI Yerlikaya duyurdu: 22 bin 234 operasyonda 817 terörist... Haberi Görüntüle

CHP BELEDİYESİ DEPREMZEDELERİ SOKAĞA ATMIŞTI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs seçimlerinin ilk turunu kaybetmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verdikleri gerekçesiyle deprem bölgesindeki vatandaşlara yönelik başlatılan linç, hakaret ve küfür kampanyasına CHP makanları da katılmıştı. CHP'li Tekirdağ Belediyesi depremzedeleri kapı dışarı etmişti. 

15 Mart İzmir'de yangın nerede çıktı? İzmir Kemalpaşa yangın neden... Haberi Görüntüle

"İZAN VE ÖLÇÜYÜ KAYBETTİLER"

Kalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Belçika'da Flaman Bölge Hükümeti Eşit Haklar ve Yoksullukla Mücadeleden Sorumlu Devlet Bakanı Zuhal Demir'in, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ilk turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Belçika'dan yüksek oy çıkması üzerine yaptığı, "çifte vatandaşlığın ya da oy kullanma hakkının iptal edilmesi" çağrısını eleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımıza oy verdiği için yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın haklarını ellerinden almayı önerecek kadar izan ve ölçüyü kaybettiler. Bunu bir AB ülkesinde bakan olmuş bir kişi söylüyor. Takdiri size bırakıyorum. Buna en güzel cevabı yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız verecektir." dedi.

Anayasa Mahkemesinin yeni başkanı belirleniyor: İşte seçimin yapılacağı tarih Haberi Görüntüle

Uzman isim uyardı! Tuzla fayına dikkat: Deprem üretme zamanı yaklaştı Haberi Görüntüle

ÖMER ÇELİK'TEN TEPKİ

Konu ile alakalı Sosyal medya hesabından tepki gösteren Ömer Çelik, Belçikalı Bakan Zuhal Demir, Cumhurbaşkanımıza oy vermiş yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızı hedef almış. Bu açıklamayı şiddetle kınıyoruz. AB ülkesinde bakan olmuş birinin,  Avrupa faşistlerinin dilini kullanması vahimdir. Tüm vatandaşlarımız çok yakında bu çarpık zihniyete cevabı bir kere daha sandıkta verecektir. Cumhurbaşkanımızın bu çarpık zihniyetle mücadelesini iyi bilen vatandaşlarımız, daha güçlü şekilde Cumhurbaşkanımıza destek vererek bu zihniyete de hakettiği dersi verecektir" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading