Yandex Metrica

CHP zihniyeti hiç değişmiyor! Para ödüllü heykel yarışması başlattılar

CHP zihniyeti hiç değişmiyor! Para ödüllü heykel yarışması başlattılar

CHP'li Efeler Belediyesi para ödüllü heykel yarışması başlattı. Efeler Belediyesi'nin düzenlediği yarışmayı kazanan kişinin heykeli 29 Ekim 2023'te Uğur Mumcu Parkı'na yerleştirilecek.

Gündem

18.03.2024, 00:20

CHP yine bir heykel hamlesi ile vatandaşların karşısına çıktı. 29 Ekim 2023 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti'nin ilan edilişinin 100. yılı kutlanacak. 

Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan kimdir? Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan... Haberi Görüntüle

CHP YİNE HEYKELLE VATANDAŞIN KARŞISINA ÇIKTI 

Hazırlıklara şimdiden başlayan CHP'li Efeler Belediyesi anıt heykel yarışması düzenledi. 

Yarışma 2 aşamadan oluşacak. Sanatçılar, ilk aşamada projeye ait fikirlerini desen ya da mevcut çizim programlarını kullanarak son gün olan 24 Nisan 2023’e kadar dijital olarak gönderebilecek.

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede yayınlanacak? Kimler Geldi Kimler Geçti konusu ne, oyuncuları kim? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede yayınlanacak? Kimler Geldi Kimler... Haberi Görüntüle

3 ESER SEÇECEKLER 

Jürinin 25-27 Nisan 2023 tarihleri arasında yapacağı ilk aşama değerlendirmesinin ardından 3 eser seçilecek.

Seçilen 3 eser sahibinden bu eserlerin 1/10 ölçeğinde maketini yapması istenecek. Maketler için son teslim tarihi 27 Mayıs 2023 olacak.  Yarışmanın sonuçları 31 Mayıs’ta ilan edilecek.

Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan çıkarılsın Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan... Haberi Görüntüle

PARA ÖDÜLÜ VERİLECEK 

Kazanan sanatçıya 25, ikinciye 15, üçüncüye 10 bin TL para ödülü verilecek. Uygulamaya değer görülen proje ve eser sahibi ile ortak bir uygulama tarihi belirlenecek ve işleyişle ilgili detaylar karşılıklı olarak konuşulacak. 

Yarışma sonucunda karar verilen eser, Uğur Mumcu Parkı'na yerleştirilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading