Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP yönetimi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adayı Muharrem İnce'ye sansür uygulamış

CHP yönetimi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adayı Muharrem İnce'ye sansür uygulamış

CHP'ye yakın gazetecilerden biri olan Şaban Sevinç, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde Muharrem İnce'nin mitinglerini yayınlamaması konusunda kendisine CHP'den gelen mesajları ve telefonları ifşa etti. O dönemde Şaban Sevinç Halk TV'nin başındaydı.

Gündem

23.01.2024, 17:37

Muhalefet partisindeki çatlaklar hakkında önemli iddialar dillendiren Sevinç, diğer yandan CHP-İYİ Parti ittifakını temelinden sarsacak açıklamalarda bulundu.

Şaban Sevinç'in iddialarına göre, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP kurmayları Sevinç'i arayıp Muharrem İnce'nin ekranlarda çok fazla yer aldığını söyleyerek Halk TV yönetiminden hesap sordu.

1 Nisan'da kamu personellerine tatil mi? Memurlar idari izinli mi?... Haberi Görüntüle

"SEÇİM DÖNEMİNDE CHP GENEL MERKEZİNDEN SANSÜR TELEFONLARI GELDİ"

Şaban Sevinç, CHP'nin demokrasi samimiyetsizliğini gözler önüne serdiği açıklamasında "24 Haziran 2018 seçimlerinde Muharrem İnce il il geziyor, biz de Halk TV olarak yayınlıyoruz. Genel Merkez'den bana telefon açılıyor "Niye bu kadar yayınlanıyor. Niye bu kadar yer veriliyor? Adam daha kampanya yaparken Genel Merkez çelme takıyor. Bana bunu diyen CHP Genel Başkan yardımcısı" şeklinde konuştu.

CHP kanadından gelen baskılardan sonra Deniz Baykal'ın yanına gittiğini söyleyen Sevinç, "Başımıza bela mı edeceksin? Birkaç kez bu baskılarla ilgili Deniz Baykal'a gittim. Bana doğrusunu yapıyorsun aynen devam et dedi. Aynı tutumu Meral Akşener'in mitinglerini de yayınlamamam için arandım. Neden? Oylar İYİ Parti'ye kayıyormuş." ifadesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading