Yandex Metrica

CHP yeni yılda da işçi kıyımına devam etti! Zeydan Karalar 50 sözleşmeli personelin çıkışını verdi

CHP yeni yılda da işçi kıyımına devam etti! Zeydan Karalar 50 sözleşmeli personelin çıkışını verdi

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde göreve geldiği günden bu yana işçi kıyımına başlayan Zeydan Karalar yeni yılda da işçi çıkışına devam etti. CHP'li Karalar 50 sözleşmeli personelin çıkışını verdi.

Gündem

13.02.2024, 22:51

2019 yerel seçimlerinde göreve gelir gelmez işçi kıyımına başlayan ve belediye bünyesinde çalışan yaklaşık 3 bin işçinin görevine son veren CHP Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yeni yılda da işçi kıyımına devam etti.

Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

50 SÖZLEŞMELİ PERSONELİN İŞİNE SON VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı, ''CHP'li belediyeler tarafından işten çıkarılan işçiler yasal düzenlemeyle işlerine geri dönecekler" açıklamasının ardından Karalar'ın yaklaşık 50 sözleşmeli personelin işine son verdiği ortaya çıktı.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir kimdir? Murat Emir nereli, kaç yaşında? CHP Grup Başkanvekili Murat Emir kimdir? Murat Emir nereli, kaç... Haberi Görüntüle

'YENİ YILI ZEHİR ETMİŞTİR'

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Karalar'ın göreve geldiği günden bu yana, çalışan emekçileri işten çıkartmaya devam ettiğini belirterek, sözleşmeli personellerin işten atılmasına tepki gösterdi. 

Başkan Kanlı, "Başkan Zeydan Karalar, bu sefer, yeni yıla yeni umutlarla girmek isteyen sözleşmeli personeli işten atmış, yeni yılı daha şimdiden zehir etmiştir" dedi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı

MİT Başkanı İbrahim Kalın ABD'li mevkidaşı ile görüştü MİT Başkanı İbrahim Kalın ABD'li mevkidaşı ile görüştü Haberi Görüntüle

'ZULMÜN SON BULMASI İÇİN HER TÜRLÜ YASAL TEPKİYİ KOYACAĞIZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleşmeliye kadro müjdesi vermesi üzerine Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan bu kararın şaşırtıcı olduğunun altını çizen Kanlı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu karar hukuka, ahlaka, insan haklarına, anayasaya aykırıdır. Cumhurbaşkanımızın, hukuka aykırı şekilde çıkarılan taşeron işçilerin dahi işlerine iade edileceği hususunun açıklaması üzerine alınan bu kararı şiddetle kınıyoruz. Tamamen siyasi saiklerle hukuka aykırı şekilde sözleşmeleri feshedilen tüm hemşehrilerimizin yanındayız ve süreci yakından takip ederek bu zulmün son bulması için gereken her türlü yasal tepkinin konulacağından, çalışmanın yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading