Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'ye yakın anketçi konuştu: Erdoğan'ı Kılıçdaroğlu'nun önünde görüyorum

CHP'ye yakın anketçi konuştu: Erdoğan'ı Kılıçdaroğlu'nun önünde görüyorum

CHP'ye yakınlığıyla tanınan Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici, yapılan son anketlere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rakiplerine kıyasla önde olduğunu açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Türkiye, 14 Mayıs tarihinde sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun hazırladığı takvim kapsamında, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi süreci yarın başlıyor.

Millet İttifakı'nın adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklandı. CHP lideri, Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yarışacak.

Seçimlere yönelik anket çalışmaları da hız kazandı.

Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici, CNN Türk'te katıldığı bir canlı yayında Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin yapılan anket sonuçları hakkında konuştu.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Murat Gezici, yapılan son anketlere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rakiplerine kıyasla önde olduğunu belirtti.

Batılı ülkelere 'münafıklar' diyen Erdoğan: İsrail'in sadece İsrail olmadığını bilmiyorlar... Haberi Görüntüle

''ERDOĞAN'IN ÖNDE OLDUĞUNU GÖRÜYORUM''

Sunucu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'in anketlere ilişkin sözlerini hatırlatması üzerine konuşan Murat Gezici, şu ifadeleri kullandı:

"Mustafa Şen sektörün duayenlerinden biri. Çok tecrübeli bir kurumda yetişmiş, anketler yapan birisi. Ben de halen Sayın Erdoğan'ı Kemal Bey'in önünde görüyorum. Alma ihtimali biraz daha fazla. Şu an halen iktidarda bir güç var. Ben Erdoğan'ın önde olduğunu görüyorum şu anda."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading