Yandex Metrica

CHP'ye tepki yağıyor: Bebek katiline 'önderimiz diyenlerle aynı masaya oturacak

CHP'ye tepki yağıyor: Bebek katiline 'önderimiz diyenlerle aynı masaya oturacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı ilan edilmesinin ardından HDP ile görüşeceğini açıklaması büyük tepkiye yol açtı. HDP'li Tülay Hatimoğullarının PKK elebaşı Öcalan için 'Önderimiz' dediği ve özgürlük istediği konuşması yeniden gündem olurken Kılıçdaroğlu ve CHP topa tutuldu.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı ilan edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na HDP'den tebrik yağıyor. Kılıçdaroğlu Altılı Masa-HDP görüşmesi planlarken HDP'nin terör örgütü PKK'ya destek açıklamaları yeniden gündeme geldi ve CHP topa tutuldu. 

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Haberi Görüntüle

HDP'Lİ İSİM TÜRKİYE'Yİ SÖZDE KÜRDİSTAN'IN PARÇASI OLARAK TANIMLADI

CHP'ye tepki yağarken HDP'li Tülay Hatimoğlulları'nın İstanbul'da Halkların Demokratik Kongresi başlıklı genel kurulda yaptığı konuşma tekrar gündem oldu. HDP'li Hatimoğulları, Türkiye'yi sözde Kürdistan'ın 4 parçası olarak tanımlamış ve şu şekilde konuşmuştu:

İktidar askeri diplomatik özel harp yöntemleriyle her yönü deneyerek siyasal ve kültürel soykırımı dayatmaya devam ediyor.

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler başlanacak Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler... Haberi Görüntüle

PKK ELEBAŞINA 'ÖNDERİMİZ' DEDİ

Hatimoğulları, ayrıca, PKK elebaşı Öcalan için 'Önderimiz' demiş ve özgürlük istemişti. Sınır ötesi operasyonlara karşı çıkılan programda sık sık terör örgütüne destek sloganları da atılmıştı.

Terör örgütü PKK’nın sözde yöneticilerinden Mustafa Karasu da yayınladığı video ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu aday gösteren Altılı Masa'ya destek vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading