Yandex Metrica

CHP'ye PKK sevici başdanışman! Rozeti Kılıçdaroğlu takmıştı

CHP'ye PKK sevici başdanışman! Rozeti Kılıçdaroğlu takmıştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı öven, terör örgütü PKK provokasyonları yapan eski Şırnak Baro Başkanı Avukat Nuşirevan Elçi'yi başdanışman olarak atadı.

Gündem

07.04.2024, 18:58

CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK propogandası yapan, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı öven paylaşımlarda bulunan ve ekim ayında CHP'ye katılan eski Şırnak Baro Başkanı Avukat Nuşirevan Elçi'yi 'Başdanışman' olarak atadı.

Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak? Ölümlü Dünya 2 Netflix'te mi olacak? Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak? Ölümlü Dünya 2 Netflix'te... Haberi Görüntüle

CHP'YE PKK SEVİCİ BAŞDANIŞMAN

Elçi Doğu Masası çalışmaları kapsamında ekim ayı sonunda CHP'ye katılmıştı. Bizzat Kılıçdaroğlu'nun rozetini taktığıı Nuşirevan Elçi, "Hukuki ve siyasi" konularda çalışmalar yapmak üzere başdanışman olarak atandı.

Tokat'ta yarın okullar tatil mi oldu 19 Nisan? Tokat'ta (Sulusaray, Artova, Yeşilyurt) yarın okul var mı, yok mu? Tokat'ta yarın okullar tatil mi oldu 19 Nisan? Tokat'ta (Sulusaray,... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI ÖVEN PAYLAŞIMLARI

Nuşirevan Elçi, terör örgütü PKK'ya olan sempatizanlığı ile biliniyordu. Sosyal medya hesaplarında teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı öven ve PKK'ya destek paylaşımları bulunan Elçi'nin CHP'ye başdanışman olarak atanması tepkilere yol açtı. 

Elçi'nin terör örgütü PKK'ya olan desteğini gösteren o paylaşımlar;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading