Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'ye izin var AK Parti'ye yok! Almanya'dan Kaftancıoğlu'na destek

CHP'ye izin var AK Parti'ye yok! Almanya'dan Kaftancıoğlu'na destek

Almanya Türk toplumu üzerinden Türkiye siyasetini manipüle etmeye devam ediyor. 15 Temmuz başarısız darbe girişimi sonrası AK Parti'nin düzenlemek istediği etkinliklerde Erdoğan ve bakanların konuşmasını yasaklayan Almanya, CHP'nin etkinliklerine tam destek veriyor.

Gündem

23.01.2024, 17:56

Almanya'nın Türkiye'deki muhalefete ve terör örgütlerine açık desteği sürüyor. 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olması AK Partili bakanlar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlemek istedikleri toplantılara yasak koyan Almanya, CHP'nin toplantılarına açık destek veriyor. Son örnek CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Berlin'de yapacağı buluşma.

DUNE2: Çöl Gezegeni filmi güzel mi? IMDB puanı kaç? Dune2:... Haberi Görüntüle

ALMANYA KAFTANCIOĞLU'NUN TOPLANTISINI DESTEKLİYOR

Kaftancıoğlu, Almanya'da dirsek temasında bulunduğu Sosyal Demokrat Parti (SDP)'ye destek için CHP Berlin Birliği'nin düzenlediği 'Federal ve Eyalet seçimleri' etkinliğine katılacak. CHP İl Başkanı, Almanya'da 26 Eylül'de düzednlenecek seçimler öncesi Türk toplumuna mesaj verecek. Elbette Türkiye'de 2023'te yapılacak seçimler için de bir ön hazırlık niteliği taşıyan toplantıda 2023 için nabız yoklanacak.

Bursa 19 Mart su kesinti listesi! BUSKİ duyurdu: Bursa'da Nilüfer,... Haberi Görüntüle

AK PARTİ'NİN TOPLANTILARI VETO EDİLMİŞTİ

Muhalefetin Türk toplumuyla buluşmasına ses ıkarmayan hatta siyasi partiler yoluyla destekleyen Almanya, AK Parti'nin etkinliklerine tepki gösteriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Köln'de yapılan mitinge canlı bağlantı yapması yasaklanmıştı. Erdoğan'In Almanya ziyaretinde Türk toplumuna hitaben konuşma yapmak istemesi de başta SDP tarafından büyük muhalefetle karşılanmıştı. Almanya o dönem Adalet ve Ekonomi Bakanlarının toplantı yapmalarına izin vermemişti. İfade özgürlüğünü yerle bir eden antidemokratik o yasaklar iki ülke arasında gerilime neden olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading