Yandex Metrica
SON DAKİKA

CHP yandaşı kanalda Kılıçdaroğlu'na şok! Kayıp 8 saat hatırlatılınca yayını terk etti

Fiyaskoya dönen ABD seferinin dönüşünde Kasım ayını işaret eden Kılıçdaroğlu, "Kasım'ı bekleyin, Bay Kemal'i bekleyin" ifadelerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu, partilerinin yandaşı KRT TV canlı yayınına konuk oldu. İngiltere'ye gerçekleştirdiği icazet seferine ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, ABD ziyareti sırasında 8 saat ortadan kaybolmasına gönderme yapan sunucunun sorusuna kızarak yayını terk etti.

Gündem

23.01.2024, 20:01

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde, ABD'ye birkaç günlük bir ziyaret düzenlemiş ve 'bilim insanları' ile görüşme gerçekleştirdiğini iddia etmişti.

Seçimlerde aday olacağı konuşulan CHP liderinin icazet seferi sırasında peşindeki gazetecileri de atlatarak 8 saat ortadan kaybolması ve uçak yerine karayolunu tercih etmesi tartışmalara neden olmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun kara yolu ile FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de yaşadığı Pensilvanya'dan geçmesi soru işaretlerini de beraberinde getirmişti.

CHP lideri, kaybolan 8 saatini "Hamburger yemeye gittik" diyerek geçiştirmişti.

Fiyaskoya dönen ABD seferinin dönüşünde Kasım ayını işaret eden Kılıçdaroğlu, "Kasım'ı bekleyin, Bay Kemal'i bekleyin" ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'nin konuştuğu para kulesi trafiğinde skandal savunma: Valizde 20 bin... Haberi Görüntüle

İKİNCİ İCAZET SEFERİ İNGİLTERE'YE

Kılıçdaroğlu bu kez de İngiltere'ye bir icazet seferi düzenledi. Ziyaretlerin amacının dünyadaki gelişmeleri incelemek olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, CHP yandaşı KRT TV canlı yayınına konuk oldu.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlet gerilini herkese adil şekilde dağıtacağız Haberi Görüntüle

CHP YANDAŞI KANALDA KILIÇDAROĞLU'NU KIZDIRAN SORU

ABD ziyareti sırasında 8 saat ortadan kaybolmasına gönderme yapan sunucunun sorusuna kızan Kılıçdaroğlu, apar topar yayından ayrıldı.

Kılıçdaroğlu'nun soru karşısında yüz ifadesinin değiştiği ve "Şimdilik iyi akşamlar diyeyim" diyerek yayından ayrıldığı görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading