Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı'dan İnce'ye hadsiz sözler: İnce diye biri çıkmış saçma sapan konuşıyor, adama...

CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı'dan İnce'ye hadsiz sözler: İnce diye biri çıkmış saçma sapan konuşıyor, adama...

Seçimlere 46 gün kala muhalefette İnce krizi sürüyor. CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'nin görüşmesiyle alakalı değerlendirmede bulundu. Ataklı İnce'ye hakaret dolu sözler sarfetti. Ataklı, ''Başından beri söylüyorum bu adam bir işe yaramaz. Ne itibarı kaldı artık ne seveni var. Saçma sapan şeylerle çıkıyor, ben %60 alacağım diyor, yürü git derler adama" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:38

Türkiye 14 Mayıs'ta sandık başına gidiyor. Muhalefette 72 saatlik Akşener krizinin ardından Kılıçdaroğlu'nun adaylık ilanı sonrası yeni krizin adı Memleket Partisi lideri Muharrem İnce oldu.

İkinci ara tatil ne zaman başlayacak, kaç gün olacak? Nisan... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU VE İNCE BİR ARAYA GELİYOR

100 bin imzayı toplayarak adaylığını ilan eden Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu destekçileri ve fondaş medya tarafından linç edilmeye devam ediliyor.

Altılı Masa'nın adayı Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce bu tartışmaların gölgesinde bugün bir görüşme gerçekleştirecek. 

Trabzonspor ceza alacak mı, kaç maç? Trabzonspor'a ne cezası verilecek? Haberi Görüntüle

FONDAŞ CAN ATAKLI'DAN İNCE'YE HAKARET DOLU SÖZLER

Kılıçdaroğlu’nun İnce’ye adaylıktan vazgeçmesi için ne vaadedeceği merak konusu olurken, yaşanan gelişmeleri CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı değerlendirdi.

Konuşmasında Muharrem İnce’ye ağır hakaretler eden Ataklı, Kılıçdaroğlu’na seslenerek ‘Ver herife ne isterse ver gitsin’ dedi.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman?... Haberi Görüntüle

'NE İTİBARI KALDI NE SEVENİ'

Ataklı, İnce’nin son zamanlardaki çıkışları ile itibarının sıfırlandığını iddia ederek, “Başından beri söylüyorum bu adam bir işe yaramaz. Ne itibarı kaldı artık ne seveni var. Herkes nefret etmiş vaziyette. 15-20 tane belki etrafında yalakası vardır.

Muharrem İnce diye biri saçma sapan şeylerle çıkacak, ben %60 alacağım diyecek yürü git derler adama” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading