Yandex Metrica

CHP yandaşı Can Ataklı'dan İmamoğlu ve Yavaş'a ağır sözler: Çek karşılığı aday gösterildiler

CHP yandaşı Can Ataklı'dan İmamoğlu ve Yavaş'a ağır sözler: Çek karşılığı aday gösterildiler

2023 yılındaki seçimlerde aday olacağı konuşulan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı sert sözlerle hedef alan CHP yandaşı Can Ataklı ağzına geleni saydırdı. Seçimlere yönelik 6’lı masaya tavsiyelerde bulunan Ataklı, belediye başkanlarını aday göstermenin aptallık olduğunu dile getirdi. Üslubunu iyice bozan Ataklı, "Lan Yavaş nereden aday da Kemal Kılıçdaroğlu'nu geçsin. İki tane anket şirketinin bir çek karşılığında aday gösterdiği bir adam." diye konuştu. İmamoğlu'nu da hedef alan Ataklı, "İstanbulluyum İstanbul’a hizmet bekliyorum o kadar. İstanbul halkı seçtiyse çalışacaksın kardeşim." dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:54

2023 seçimlerine sayılı zaman kalan 6’lı masa yeniden birbirine girdi. Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin dışarıdan destek verdiği altılı masada işler iyi gitmiyor. CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Belediye başkanlarını aday göstermenin aptallık olacağını söyleyen Ataklı, "Lan Yavaş nereden aday da Kemal Kılıçdaroğlu'nu geçsin. İki tane anket şirketinin bir çek karşılığında aday gösterdiği bir adam." demesi dikkat çekti.

İmamoğlu'nu da hedef alan Ataklı, "İstanbulluyum İstanbul'a hizmet bekliyorum o kadar. İstanbul halkı seçtiyse çalışacaksın kardeşim." dedi.

23 Nisan'da özel anaokulu ve kreşler kapalı mı? Yarın Çocuk Bayramı'nda özel okullar açık mı? 23 Nisan'da özel anaokulu ve kreşler kapalı mı? Yarın Çocuk... Haberi Görüntüle

'NEDİR BU MANSUR TAKINTIN?' DİYE... LAN TAKINTI MAKINTI YOK

Ataklı'nın yayınladığı videoda konu hakkında yaptığı açıklamalar şöyle:

"Aday yarıştırma işini önleyemediler kardeşim. Kamuoyunun beyni yıkandı. Sadece Ankaralı Mansur kaldı gibi ismini buraya soktular. Bu belediye başkanları falan aday olmayacak saçma sapan bir şey zaten.

Bana kızıyorlar, hala aptal aptal soru soruyorlar. 'Nedir bu Mansur takıntın?' diye... Lan takıntı makıntı yok. Akıl mantık konuşuyoruz burada, İstanbul'la hangi belediyeyle ne işim olabilir benim.

Teröre BOZDOĞAN darbesi! 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi Teröre BOZDOĞAN darbesi! 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NA: ÇALIŞACAKSIN KARDEŞİM

Hiçbir sorunum yok. İstanbulluyum İstanbul'a hizmet bekliyorum o kadar. İstanbul halkı seçtiyse çalışacaksın kardeşim. Başka adaylıklara falan kafa takma.

Deniz Zeyrek'in Deniz Zeyrek'in "tripleks villa" iddialarına Mustafa Varank'tan cevap: Haysiyetin varsa... Haberi Görüntüle

"LAN MANSUR NEREDEN ADAY DA KILIÇDAROĞLU'NU GEÇSİN"

Mansur aday olursa kazanamazsın kardeşim. Böyle kendi kendinize havaya girmeyin. Hakaretler etmeyin.

Sonuçta yaptıkları şu; Erdoğan 39.5'e çıktı, onu 14 bilmem neyle Kıılıçdaroğlu takip ediyor, 3'üncü Mansur 12 alıyor vs... Kılıçdaroğlu Yavaş'ı geçti diyorlar. Lan Yavaş nereden aday da geçsin. İki tane anket şirketinin bir çek karşılığında aday gösterdiği bir adam."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading