Yandex Metrica

CHP vekil adayı Bayram Fırat Dayanıklı’nın işlettiği okulda skandal! Oy yoksa konteyner ev yok

CHP vekil adayı Bayram Fırat Dayanıklı’nın işlettiği okulda skandal! Oy yoksa konteyner ev yok

CHP milletvekili adayı Bayram Fırat Dayanıklı’nın işlettiği Çorlu TED Koleji, depremzedeler için başlattığı konteyner kent projesini seçimden sonra iptal ettiği ortaya çıktı. Veliler okul yönetiminin aldığı bu karara tepki gösterdi.

Gündem

21.02.2024, 09:36

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gitti ve kararını verdi.

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 50 barajını aşamadı ve seçimler ikinci tura kaldı.

Milyonlar, 28 Mayıs'ta tekrar sandık başına gidip oy kullanacak.

Emlak üzerinden Türk vatandaşlığı alıyorlar! 11 yılda alınan konut miktarı dudak uçuklattı Emlak üzerinden Türk vatandaşlığı alıyorlar! 11 yılda alınan konut miktarı... Haberi Görüntüle

DEPREMZEDELER SOKAĞA ATILDI

Seçimlerin ilk etabında deprem bölgelerinde Erdoğan'ın ipi önde göğüslemesi muhalif kesimi rahatsız etmiş ve depremzedelerle ilgili çirkin ve ahlaksızca paylaşımlarda bulunulmuştu.

Hatta Tekirdağ Belediyesi, otellerde konaklayan depremzedeleri sokağa attı. Bu durum üzerine AFAD, depremzedelere sahip çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da hafta sonu deprem bölgelerini ziyaret ederken CHP'nin depremezedelere uyguladığı çirkin tavrı sert sözlerle eleştrdi.

CHP'nin depremzedelere karşı çirkin tutumunun yankıları devam ederken bir skandal olay daha yaşandı.

Tekirdağ'da depremzedelere skandal tebligat... Harekete geçildi: Otel  ücretini devlet ödeyecek - Son Dakika Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanlığından, Bakan Şimşek'in ABD'deki sözlerine ilişkin iddialara ilişkin açıklama! Hazine ve Maliye Bakanlığından, Bakan Şimşek'in ABD'deki sözlerine ilişkin iddialara... Haberi Görüntüle

KONTEYNER KENT PROJESİNİ İPTAL ETTİ

CHP milletvekili adayı Bayram Fırat Dayanıklı’nın işlettiği Çorlu TED Koleji, depremzedeler için başlattığı konteyner kent projesini seçimden sonra iptal etti. 

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? Haberi Görüntüle

PARALAR İADE EDİLDİ

Kampanya kapsamında öğrenci velilerinden toplanan paralar hesaplara iade edildi. Veliler, okul yönetiminin aldığı karara tepkili.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading