Yandex Metrica

CHP ve İYİ Parti'nin fonladığı Halk TV'nin sahibi İstanbul'u talan etti!

CHP ve İYİ Parti'nin fonladığı Halk TV'nin sahibi İstanbul'u talan etti!

CHP ve İYİ Parti tarafından fonlandığı ortaya çıkan Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu, Boğaz'a nazır villasına kaçak kat çıktı. Mahiroğlu'nun kaçak katına CHP'li İBB göz yumdu.

Gündem

23.03.2024, 01:46

Millet İttifakı'na karşı siyasi tetikçilik yapması için CHP ve İYİ Parti tarafından fonlanan Halk TV'de skandallar bitmiyor. Televizyon kanalının sahibi Cafer Mahiroğlu, CHP ve İYİ Parti yönetimlerinden aldığı paralarla Sarıyer'deki Boğaz manzaralı villasına kaçak kat çıktı. 

CHP yönetiminde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise tek bir çivinin çakılmasının dahi yasak olduğu bu bölgedeki kaçak kata sessiz kaldı.

Söz konusu yapı, villanın bulunduğu lokasyonda yaşayan bölge sakinlerinin de tepkisine yol açtı.

Antalya'da ormanlık alanda yangın: Ekipler müdahale ediyor Antalya'da ormanlık alanda yangın: Ekipler müdahale ediyor Haberi Görüntüle

AK PARTİ İSTANBUL YÖNETİMİ: NEDEN GÖZ YUMUYORSUNUZ?

İBB yönetiminin sessiz kaldığı bu kaçak yapılaşmaya AK Parti'den de tepki geldi.

AK Parti İstanbul yönetimi, "İBB'nin CHP'li yöneticisi Ekrem İmamoğlu'na soruyoruz; Sarıyer Kireçburnu'nda sahibinin Halk TV'nin patronu olduğu söylenen Boğaz'a hakim bu villadaki kaçak kata neden göz yumuyorsunuz?" diye sordu.

Patiswiss çikolata kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss çikolata kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Haberi Görüntüle

AK PARTİ SARIYER İLÇE BAŞKANLIĞI DA HALKIN TEPKİSİNİ ANLATTI

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise Mahiroğlu'nun kaçak yapısına dair ilk görüntüler paylaşılırken, mahalle sakinlerinin de şikayetçi olduklarına değinildi.

Bayramda HGS ücretsiz mi? HGS geçişleri ücretli mi? 2024 HGS geçiş ücretleri kaç TL? Bayramda HGS ücretsiz mi? HGS geçişleri ücretli mi? 2024 HGS... Haberi Görüntüle

MAHİROĞLU'NUN İLK SKANDALI DEĞİL

Sosyal medyada yüzlerce etkileşim alan bu iddia akabinde Cafer Mahiroğlu'nun daha önce gündeme gelen Çanakkale'deki 'ruhsatsız' yapısını akıllara getirdi.

Geçtiğimiz yıl Çanakkale Assos hattında Cafer Mahiroğlu'nun sit alanına kaçak yapı inşa ettiği ortaya çıkmıştı. Yapıya inşaat izni çıkmamasına ve inşaatın mühürlenmesine karşın Mahiroğlu, binayı işletmeye açmıştı. Bu açılışa da CHP'den üst düzey isimler katılım sağlamıştı.

Usulsüz yapının açılışına katılan CHP'li isimler ise şu şekildeydi:

  • Veli Ağbaba (CHP Gn.Bsk.Yrd.)
  • Muharrem ERKEK (CHP G.Bsk.Yrd)
  • Seyit TORUN (CHP Gn.Bsk.Yrd.)
  • Ali Mahir BAŞARIR (CHP Mersin Mv.)
  • Mahmut TANAL (CHP İstanbul Mv.)
  • Ensar AYTEKİN (CHP Balıkesir Mv.)
  • Tahsin TARHAN (CHP Kocaeli Mv.)
  • Ülgür GÖKHAN (Çanakkale Bld.Bşk.)
  • Mesut BAYRAM (Ayvacık Bld.Bşk)
  • Mustafa Özacar (Gelibolu Bld Bşk)
  • Hakan Can (Bozcada Bld Bşk)
  • Erdal Doğan (Çardak Bld Bşk)

Beypazarı maden suyu içerisinde neler var? Beypazarı soda neden yasaklandı, içinde bor mu var? Beypazarı maden suyu içerisinde neler var? Beypazarı soda neden yasaklandı,... Haberi Görüntüle

ALAN 2. DERECE DOĞAL SİT ALANI ÇIKTI

Ayvacık İlçe Özel İdare Müdürlüğü ise, konuya ilişkin olarak yaptıkları açıklamada, inşaat yapılan bölgenin 2. Derece Doğal Sit Alanı olarak geçtiği ve kanuna göre izin alınmadan yapım aşamasına başlandığı belirtilmiş; konunun Savcılığa taşınılacağı ve yapının yıkılacağı vurgulanmıştı. Açıklamada ayrıca, Cafer Mahiroğlu'nun işletme için ruhsat izni talep ettiği ancak bu talebin geri çevrildiği bilgisine de yer verilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading