Yandex Metrica

CHP trollerinin yeni hedefi: Zafer Partisi! 

CHP trollerinin yeni hedefi: Zafer Partisi! 

14 Mayıs seçimleri öncesi Muharrem İnce üzerinden oluşturulan linç ve algının yeni hedefi Zafer Parti ve Sinan Oğan oldu. Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa "Siyasi hayatımda CHP’li seçmenden yediğim hakareti PKK’lılardan yememişimdir" ifadelerini kullanarak isyan etti.

Gündem

23.01.2024, 20:55

FETÖ ve CHP trollerinin ortak operasyonu sonucu adaylıktan çekilmek zorunda bırakılan Muharrem İnce'den sonra CHP yandaşları, şimdi de cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ı hedef tahtasına koydu.

İran İsrail geriliminde borsa bugün düşer mi? 15 Nisan'da Borsa İstanbul yükselir mi, düşer mi? İran İsrail geriliminde borsa bugün düşer mi? 15 Nisan'da Borsa... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU BASKISI

CHP seçmeni, seçimlerin ikinci tura kalmasının hemen ardından, "Kılıçdaroğlu'na destek açıkla" diyerek Oğan'ı baskı altına almaya çalıştı. İkinci tur yaklaştıkça Cumhur İttifakı'na yakın olduğu dile getirilen Oğan adeta lince uğradı.

Tokat'ta şiddetli deprem! Tokat'ta kaç şiddetinde deprem oldu, derinliği ne kadar yıkılan bina var mı? Tokat'ta şiddetli deprem! Tokat'ta kaç şiddetinde deprem oldu, derinliği ne... Haberi Görüntüle

"LİNÇ KÜLTÜRÜNDEN VAZGEÇİN"

Sinan Oğan, "Şu linç kültüründen ne zaman vazgeçeceksiniz? Seçimin son düzlüğünde organize bir saldırı ve linç girişiminin bir parçası da sizdiniz. Elinize ne geçti? İnsanları irite etmekten de vazgeçin" diye konuştu.

Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir kaçıncı oldu? Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir... Haberi Görüntüle

İSYAN ETTİ

Duruma isyan eden bir diğer isim ise Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa oldu. Boyunağa CHP seçmeninin kendisine yönelik sözlü saldırısına tepki gösterdi. Seçkin Boyunağa, "Siyasi hayatımda CHP’li seçmenden yediğim hakareti PKK’lılardan yememişimdir. Bu baskıcı ve öteleyici tavrınızı kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading